Dražen Drpić navijači Hrvatske

Пронађен Хрват који није скандирао усташке пароле након утакмице Хрватска – Исланд (ВИДЕО)

Dražen Drpić navijači Hrvatske

Чак и новинари викали "За дом спремни", а потом то осудили (На слици Дражен је у зеленом кругу)

ЗАГРЕБ – Шокантна вест стиже из Загреба! Пронађен је Хрват који је присуствовао бараж мечу Хрватска – Исланд, а да ниједном на повике играча “коцкастих” Јосипа Шимунића “За дом!”, није одговорио са “Спремни!”!

Реч је о Дражену Дрпићу из Јанкомира, а информацију да постоји човек који није скандирао усташке пароле, потврдио је и његов пријатељ Крунослав који је седео поред њега на овој утакмици на стадиону “Максимир”. 

– Дражен је нијем од рођења, те тиме уопће није ни могао узвикивати пароле. Он је такођер и глух, те није могао чути што је хрватски ногометаш скандирао послије завршетка текме како би му могао одговорити макар на знаковноме писму – рекао је Крунослав за загребачки Вечерњи лист.

А сам Дрпић објаснио је на језику глувонемих да му је било жао што није могао да чује речи Јосипа Џоа Шимунића, репрезентативца Хрватске “са аустралском путовницом”.

– Он је одвећ био удаљен, те му нисам доспио прочитати са усана што је хтио рећи. Но, свакако да сам се ангажирао на фејсбук скупини потпоре Шимунићу, као један од админа. Већ смо прикупили 150 тисућа лајкања, а имамо намјеру скупити их најмање милијун – објаснио је Дрпић знаковним језиком. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *