Престравио се да је добио корону, лакнуло му кад су му лекари рекли да има само вариолу веру

БАРАЈЕВО – Бизнисмен из Барајева Чеда Н. (46) престрашио са кад је добио симптоме који подсећају на корона вирус. Он се одмах јавио у клиничко болнички центар како би му лекари спасили живот од овог опасног вируса.

Већ је помислио да је све готово, али сада су шансе на његовој страни (фото: pixabay.com)

– Добио сам температуру, слабост, мучнину и парадентозу. Добро, ово задње због каменца. И јавио сам се у болницу, сав престрављен да немам можда корону. Доктори су ме тестирали и прегледали, а онда потапшали по леђима и рекли: “Не брини, негативан си на корону, имаш само вариолу веру”. Не могу да вам опишем колико ми је лакнуло – каже Чеда.

Он каже да је одмах јавио својима кући добре вести, те су се и они обрадовали што има вариолу веру. Наиме, и они су се били уплашили да их није заразио короном, па кад су сазнали дијагнозу, обећали су му да заједно прославе чим се врати. Он је ипак упитао лекаре колико је то опасно и може ли да нормално седи у столици и пише песме о кокицама.

– Рекли су ми да умире један посто од мињора, лакшег облика, а од мајора, тежег облика, који ја имам, умре тек сваки трећи, а највише, оно, топ топова 40 одсто. Тако да не треба да бринем јер шансе су на мојој страни. А мислио сам већ да је готово и да је корона у питању. Овај дан ћу славити као други рођендан – зрачи ведрином Чеда који је пуштен да се лечи кући, јер нема места у болницама за оболеле од болести које нису корона.

Он сматра да је то добро, јер га је спасило лежања на Сајму.

– Чуо сам за Сајмиште, не знам како бих преживео ту одвојеност од туша – одахнуо је он.

Аутор: Илија Чворак

Самоизоловао се изолир траком како би се заштитио од короне

Немојте да не прочитате и ово:

Врањанац замолио Вучића да наредни авион са помоћи из Кине понесе и његову маску за телефон која је заглавила код Алиекспреса
Министар рада наложио: Наредна недеља биће нерадна за све незапослене
Лончар: Мужеви се грле и љубе са женама, чак спавају у истим креветима, увешћемо строжије мере
Вучић: Жао ми отпуштених радника, али ко им крив што закључују незаконите уговоре са послодавцима
Ако се неко закашље, падните непомични да вирус помисли да сте већ мртви – и још 19+ других корисних савета Владе против короне
Др Кисић-Тепавчевић: “Не носим маску да ми не поквари шминку, а шминкам се да будем лепа”
ДРАМАТИЧНО! Старлета нема шта да једе након одлуке да се затворе ресторани: “Умрећу од глади!”

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *