Azdejković Marija Šerifović

Предраг Аздејковић: Марија Шерифовић лаже да је лезбејка, знам, јер смо били у вези

Azdejković Marija Šerifović

Иако су раскинули, Аздејковић по лепом памти период кад су били заљубљени

БЕОГРАД – ЛГБТ активиста Предраг Аздејковић оптужио је Марију Шерифовић да је лагала у свом документарцу “Исповест” да је лезбејка. Он је открио да то зна из прве руке, јер су њих двоје пре неколико година били у романтичној вези.

– Марија измишља да је хомосексуалне оријентације како би стекла поене код ЛГБТ заједнице. Она је потпуно стрејт и воли мушкарце. То могу лично да потврдим јер смо се забављали скоро годину дана – каже Аздејковић у својој исповести за магазин “Стори”.

Он наводи да је са њом провео пријатне тренутке, а да има фотке, необрађене у Фотошопу, које то могу да потврде, али да су сувише интимне природе да би их показивао.

– Памтим тај период по лепом. Били смо лудо заљубљени и било нам је заиста предивно. Чак смо разговарали о браку, давали имена будућој деци… Већ смо донели одлуку да почнемо да живимо заједно… А онда, одједном је све пукло. Требало је да идемо заједно на скијање, међутим, такорећи уочи тог пута у Аустрију, изненада је нестала из мог живота. Нашла је другог и тако се завршила наша идила – са уздахом се присећа Аздејковић и додаје да Марију, ипак, памти по лепом и да су остали у добрим односима.

Он помиње да је, још у време док су били у вези, било медијских спекулација да је она лезбејка и да воли жене.

– Марија и ја смо се заједно смејали свему томе, јер смо знали праву истину. А истина је да је Марија хетеросексуална, нормална особа – истиче Аздејковић. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *