Постављена апликација “Конвертитор” за прелазак у СНС

Због мера ванредног стања у којем је рад смањен на минимум и у којем је ограничено кретање, а неким грађанима и потпуно забрањено, Српска напредна странка поставила је на Плеј продавницу апликацију “Конвертитор” преко које сви који су учлањени у неке друге странке могу сада путем ове апликације да пређу у табор напредњака.

Са чланском картом СНС и ви ћете моћи да конкуришете у државној или јавној служби, што раније нисте могли (фото: pixabay.com/лого)

Идејни творац апликације Славиша Мићановић Мићан објаснио је да велики број људи жели да пређе у СНС и да им то право не треба ускратити без обзира на ванредно стање и забрану кретања људима који су старији од 65 година или у изолацији из других разлога. Ова апликација свима њима излази у сусрет како завршетак ванредног стања не би дочекали у погрешној политичкој опцији.

Апликацију можете преузети на свој мобилни телефон, где попуните ваше личне податке и наведете из које странке прелазите. Уколико до сада нисте били члан ниједне странке, ова апликација је добар избор и за вас, само ћете у опцији бивше странке означити “аполитичан”. Након што извршите електронску потврду вашег чланства, добићете на ваш мејл електронску чланску карту коју можете после одштампати у дубокој или офсет штампи, а држава ће вам надокнадити трошкове. Са овом чланском картом можете конкурисати на било које радно место у државној, градској или општинској управи, правосуђу или јавном предузећу, где ћете за почетак, у првих десетак година, бити ангажовани по уговору о привременим и повременим пословима, а после ћемо видети.

Апликацију “Конвертитор” ћете, осим по називу, препознати и по цртежу великог сендвича из којег вири дугачки комад меса, који ћете добити по завршетку ванредног стања.

Аутор: Давид Штрбац

Твитер напунио седам година, од септембра креће у први разред

Е, сад прочитајте и ово:

Вучић: Жао ми отпуштених радника, али ко им крив што закључују незаконите уговоре са послодавцима
Српски лекар питао кинеску сестру шта сад да ради
Кон: Пошто су тестови на корону 50% тачни, Србија ће прећи на метод „писмо-глава“
Вакцина против короне одбија тестирање из страха од заразе
Провалници у проблему јер су људи стално кући
Врањанац замолио Вучића да наредни авион са помоћи из Кине понесе и његову маску за телефон која је заглавила код Алиекспреса
Лончар: Мужеви се грле и љубе са женама, чак спавају у истим креветима, увешћемо строжије мере
Ако се неко закашље, падните непомични да вирус помисли да сте већ мртви
Вучић одбио да иде у карантин јер је на Јутјубу гледао немачке лекаре који кажу да COVID-19 не постоји

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *