ubrzana gradnja

Полицијски пресретач зауставио убрзану изградњу аутопута Рума – Нови Сад

ubrzana gradnja

Алкометар је измерио 2,86 промила алкохола по кубном центиметру асфалта

НОВИ САД – РУМА – Полицијски пресретач зауставио је убрзану изградњу аутопута Рума – Нови Сад због прекорачења брзине, а алкометар је установио и да је ова деоница пута била у алкохолисаном стању, па је послата у полицијску станицу на трежњење.

Убрзана изградња аутопута заустављена је свега неколико дана касније пошто ју је министар регионалног развоја Игор Мировић бомбастично најавио. 

Према сазнањима Наше Патке, изградња је заустављена на непостојећој обилазници код Ирига док је ишла брзином 5m/g (пет метара годишње). Полицaјци нису могли да верују својим очима када су на радарима у свом аутомобилу очитали овако фрапантну брзину изградње. Сем тога, алкометар је измерио невероватних 2,86 промила алкохола по кубном центиметру асфалта.

– Свашта су се наши службеници нагледали. Заустављали смо тротинете који су ишли 270 на сат, момке који су при ненормалним брзинама прелазили лежеће полицајце док су возили пријатеље у гепеку, вожњу у рикверц на мосту у пијаном стању, вожњу у супротном смеру аутопутем у стондираном стању, вратоломну вожњу на два лева точка, још вратоломнију вожњу на предњем левом точку… Али овакву бахату, највратоломнију изградњу аутопута никад до сада нисмо видели – шокиран је начелник Управе саобраћајне полиције Драгиша Симић.

Он је рекао да ће против деонице аутопута бити поднета прекршајна пријава како због пребрзе изградње, тако и због асфалтирања у пијаном стању, а дозвола за градњу биће одузета на шест месеци.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *