Предраг Мијатовић

Полијетање авиона из Подгорице каснило сат и по јер се пилоти равнају према Мијатовом “ролексу”

ПОДГОРИЦА – Авион на линији Подгорица – Београд каснио је у поласку сат и по времена, јер су пилоти изгубили појам о времену када је некадашњем фудбалеру Партизану Предрагу Мијатовићу нестао сат, пише подгоричка Побједа.

Предраг Мијатовић

Мијатов сат је тачан као швајцарски сат (илустранција: НП)

– Нијесмо могли да полетимо јер појма нијесмо имали колико је сати. Мијатов “ролекс” вриједи 10.000 евра, и мјери астрономско вријеме, па мора бити тачан као швајцарски сат. Ми кад год летимо, ми зовемо Пеђу и питамо колико је сати, па кад нам он рече да је вријеме да полетимо, онда ми палимо турбине. Овога пута се тревило да он лети баш са нама, па кад му је неко ђаволисао сат, уплашисмо се да лет не буде отказан – прича један од пилота.

Срећом, цио аеродром се дигао на ноге, ангажована је и полиција, и сат је пронађен код неког момка, који га је случајно закачио руком док је пролазио кроз електронску контролу.

Према ријечима Пеђе Мијатовића сат је вриједио 10.000 еура кад је купљен прије 12 година, али сад овако полован вриједи и цијелих 15.000 јер је у међувремену еуро ослабио.

– Сат јесте скуп, али он за мене има само емотивну вриједност. То ми је поклон од ђеда – рекао је легендарни фудбалер репрезентације Југославије, Партизана, Реал Мадрида и Будућности из Подгорице. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *