bus+kontrola

Појачане БусПлус контроле, путници ГСП-а да не крећу на дуже релације без потребе

bus+kontrola

За удаљеније дестинације потребно је кренути знатно раније због извесног избацивања из превоза

БЕОГРАД – БусПлус контроле биће вишеструко појачане наредних пет дана, па се упозоравају путници који користе градски превоз да не крећу на дуже релације без преке потребе, саопштило је Градско саобраћајно предузеће Београд.

Како се наводи у саопштењу за јавност, од петка 26. априла до уторка 30. априла, контроле ће бити појачане у свим возилима градског саобраћаја, па се путницима не препоручује да у наредним данима користе услуге градског превоза, осим за краће релације. Удаљеније дестинације се не саветују због извесног блиског сусрета треће врсте са БусПлус контролорима.

Уколико се због неодложних обавеза ипак одлучите да предузмете пут на дужу градску релацију, препоручује се да кренете знатно раније, да не закасните, јер ћете више пута бити приморани да напустите возило и чекате следеће у којем нема контроле. Уколико и стигнете на циљ, остаје могућност да ћете остати заглављени у саобраћају и да нећете моћи да се вратите кући.

Због тога се за сваки случај саветује да обезбедите место код пријатеља, рођака или љубавнице, који станују у том делу града и код којих бисте могли да преспавате. А уколико немате никога, најбоље је да са собом понесете шатор и врећу за спавање.  

Ваља напоменути да ће за викенд контроле бити појачано појачане на линијама ГСП-а које пролазе поред Аде Циганлије. У понедељак и уторак ће бити само појачане, а појачано појачани режим ће на овим линијама поново бити успостављен од среде и важити  цело вр  све време трајања првомајских и ускршњих празника.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *