Milo smijeh

Почели Дани хумора у Црној Гори: Мило најавио борбу против организованог криминала и предао се

Milo smijeh

Присутни новинари аплаудирали премијеру Ђукановићу на добрим штосовима

ПОДГОРИЦА – Симболичном предајом црногорског премијера Мила Ђукановића министру полиције Рашку Коњевићу и стављањем лисица на његове руке, јуче су у Црној Гори започели Дани хумора.

– Борба против организованог криминала, ажурно расвјетљавање кривичних дјела и снажење правне сигурности, приоритети су које је поставила Влада Црне Горе за наредни период – рекао је том приликом видно расположени Ђукановић, што је пропраћено гласним смијехом, повицима “добар виц” и аплаузом присутних новинара. 

Премијер је затим испружио руке ка министру Коњевићу који му их је везао лисицама, уз шкљоцање фотоапарата и сијевање блицева. 

Министар полиције је рекао да се много тога може украсти, али не и осмјех. 

– Хумор и добро расположење су оно што нас одржава у ова тешка времена. Знамо да је тешко, знамо да је лоше, али ми на сједницама Владе увјек причамо вицеве о томе како ће нам бити боље и на тај начин се храбримо и опстајемо. На исти начин би требало и грађани Црне Горе у својим домовима да се боре против финансијских и других проблема – казао је Коњевић.

Он је потом скинуо лисице са руку премијера Ђукановића и поклонио му их да их држи у кабинету као симбол борбе против организованог криминала и корупције.

– Захвалио бих се министру Коњевићу на овом пригодном поклону, који ћу ставити у витрину поред прве кутије “марлбора” коју сам донио из Италије. Не знам зашто и даље видим овдје неколико смркнутих лица, окренимо се смијеху, окренимо се радости и зато – проглашам манифестацију Дани хумора у Црној Гори отвореном! – узвикнуо је Ђукановић, након чега се приступило коктелу и препричавању вицева о расформирању ДПС-а, добрим односима са Србијом и повлачењу признања Косова.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *