ПЕНТАГОН ГНЕВАН НА СРБИЈУ: “Након послова продаје оружја ИСИЛ-у, српска наменска нам краде и украјинско тржиште”

ВАШИНГТОН – Челници Пентагона поново су бесни на понашање Србије, а овога пута разлог је што им српска наменска индустрија краде украјинско тржиште.

Еспер наредио: “Србијо, казни се!” (фото: Јутјуб скриншут)

– Ово је већ други пут да нам се Србија меша у бизнис. Најпре смо били изненађени када су нам отказани уговори са Исламском државом о набавци америчких аутоматских пушака, да би се убрзо испоставило да иза свега стоји српска наменска и да су се у рукама исламских терориста нашли српски “калашњикови”. А сада, уместо да купује од нас, Украјина купује ракете од Србије. Где год покушамо нешто да продамо, Србија нас предухитри са својим дампинг ценама – љутито је изјавио државни секретар за одбрану САД Марк Еспер.

Он је казао да, поред отимања тржишта, Београд на овај начин нарушава непријатељске односе САД са Исламском државом и пријатељске са Украјином.

– Овакво понашање Србије, да краде купце Сједињеним Државама методом нелојалне конкуренције, не може се више толерисати. Па тако нешто не смеју да раде ни чланице НАТО, а не једна тачкица на мапи света. Потребно је предузети енергичне и радикалне мере против таквих активности Србије која је почела и да купује и да продаје оружје. Е, па тако неће моћи! – поручио је шеф Пентагона.

Он је рекао да ће за казну Србија морати добровољно да уништи систем “Панцир” који је купила од Руса.

– Наравно, то важи и за систем С-400 уколико га је тајно купила и ако стигне у Србију. Такође, и купљене авионе Миг-29, хеликоптере и сва борбена возила пристигла из Русије, све то мора да уништи у старо гвожђе и претопи у железари Ју Ес Стил. Затим ће морати да уведе санкције Москви. Потом мора да призна Косово и преда Приштини реципрочни део преостале војне технике која следује Косову по основу раздвајања. И, да, још само ово, да прода свих 20 тона својих златних резерви Вашингтону, тачније мојој фирми са седиштем у Вашингтону, по цени један долар по тони – навео је он.

Аутор: Кларк Кент

Не пропустите:

СТРОГО ПОВ.! Ово је изазвало панику у НАТО: Срби сели за С-400 и од прве оборили НЛО!

ШОК! Чанак показао да је српски аутохтониста: Холандија је срце Србије! (ВИДЕО)
Из Русије стигли летећи хеликоптери (ВИДЕО)
Влада Србије мења име покрајине у Косово и Нетохија како би зезала Албанце због амбасадора Коснета
Амбасадор САД открио да одлази јер га нервира што га сви ословљавају са Скат иако се презива Скот
Вучић: И даље се правимо блесави па не тражимо враћање 999 војника и полицајаца на КиМ према Резолуцији 1244

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *