Мексико 86

Пасионирани скупљач сличица мења једног од своја два близанца за попуњен албум Мексико `86

Мексико 86

Уз дупликат близанца спреман је да трампи сличице и кесице албума Италија `90 или Тарзан

СРЕМСКА МИТРОВИЦА – Пасионирани скупљач сличица Чедомир Миличић (40), звани Чеда Сличица, објавио је оглас у којем нуди замену једног од своје двојице синова близанаца за попуњен албум Мексико `86.

– Имао сам некад тај албум, али је потпуно упропашћен у поплави. Не овој великој, него ми жена заборавила чесму, а судопера запушена, па је поплавило целу кухињу и трпезарију. Иначе, албуме избегавам да држим у води, заправо их држим на врху ормара, али овај сам показивао једном пријатељу и оставио га на столу пре него што смо изашли из куће, али га је мачка оборила на под бежећи од воде. Кад само помислим колико сам као клинац тражио ону последњу сличицу Мароканца да га попуним, туга ме ухвати – жали се Чеда.

Он каже да из тог разлога жели да обнови своју колекцију албума и да се поново домогне оног са фудбалерима учесницима Светског првенства у Мексику 1986. године.

– И ево, пошто ми је супруга пре шест месеци родила близанце, исти су, ма као јаје јајету, ни ја их не разликујем, значи да ми је један вишак. Па бих понудио једног од ове моје двојице дупликата у замену за тај албум. Е сад, то би требало да буде овај што је млађи 10 минута, јер он ми је заправо дупликат, само ако успем да препознам који је. Приде, могу да додам и 200 празних кесица албума Италија `90 или 100 дупликата сличица Хи-Мен – каже Чеда и додаје да у обзир долазе и друге комбинације.

Како је рекао, поседује дупликате и кесице албума Шпанија `82 и Еуро `88, као и оригиналне Панинијеве италијанске сличице за албум Еуро `84.

–  Имам и оригиналне сличице прве верзије албума Животињско царство и дупликате сличица албума Тарзан, оног старог, не на основу Дизнијевог цртаног, мада и то имам, него оног Си-Би-Есовог. Имам и две игрице “мастер мајнд”, које су се добијале за празне кесице Тарзана, па бих могао једну да укључим у трампу. За једну такву игрицу требало је прикупити 500 кесица, мало ли је? – упитао је Чеда.

Он каже да у обзир долази и “тапкање”.

– Мада је мало незгодно да тапкамо ове близанце, лоше се преврћу, па мислим да ћемо се у том погледу задржати само на сличицама – прецизира Чеда.

Он напомиње да има и неотворене кесице Штрумфова, а затим мало тишим гласом додаје:

– Имам чак и сличице голе Штрумфете, то за оне старије сакупљаче – намигнуо је Чеда Сличица. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *