pacovi begaju

Пацови напуштају просторије Демократске странке

pacovi begaju

Ђилас је убеђен да ће ипак остати довољно пацова да демократски брод не потоне

БЕОГРАД – Последњих дана из просторија Демократске странке широм Србије примећен је велики одлив пацова који су обитавали у зградама где је смештена ова странка.

Ова глодарска пошаст која наноси штету где год се затекне, вођена неким инстинктом, напушта редом просторије ДС-а, а посебно је ових дана драматична њихова бежанија из самог седишта странке у Крунској улици у Београду. 

Драган Ђилас, председник и власник ДС-а, каже да није забринут превише због одласка пацова и да не верује у морнарску причу да пацови први напуштају брод који тоне.

– Уосталом, Србија нема море, па тиме ни морнаре и то веровање за нас не важи. И раније су ови глодари напуштали просторије наше странке, посебно у последњих годину-две, али и даље смо ту, као што видите. Верујем да ће у Крунској, као и у другим просторијама градских и општинских одбора ДС-а широм Србије, остати они највернији пацови који се не плаше једне мале буре, да будем метафоричан – казао је Ђилас.

Он је изразио уверење да се не треба плашити за будућност Демократске странке. 

– Време ће показати да су глодари који остају у нашим просторијама прави пацови, док су они који су их напустили најобичнији мишеви – поручио је он.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *