Lazar Krstic delta kapa epsilon

Овај човек је стварно геније: Лазар Крстић никад не погреши где су „Z“ и „Y“ на тастатури!

Lazar Krstic delta kapa epsilon

Крстић је у целом братству Делта Капа Епсилон био ненадмашан у проналажењу слова на тастатури

ЊУ ХЕВН – Геније са Јејла Лазар Крстић јесте нови Никола Тесла! Наиме, новопеченом министру финансија Србије никад се није догодила грешка да приликом куцања на тастатури притисне типку са словом „Z“ уместо оне са словом „Y“ или обрнуто, открива ексклузивно Наша Патка!

– Без обзира коју тастатуру користи и на ком језику пише, Крстић никад није погрешио да стисне „Z“ уместо „Y“, или  „Y“ уместо „Z“. То је нешто што су на часовима страних језика и дактилографије запазиле још његове колеге студенти на Јејлу и дивили се тој његовој генијалној особини. Нико не памти да је овај вундеркинд икад погрешио – каже за Нашу Патку ексклузивно Питер Селовеј, ректор овог универзитета.

Ово је јако рано упало у очи свима на Јејлу, будући да и сам назив „Јејл универзитет“, на енглеском језику почиње и завршава са „ипсилон“, а садржи и друго проблематично слово, па се у оригиналу пише „Zale univeryitz“.

Џош Маркусон, стручни асистент са овог универзитета, објашњава да су Крстићеве способности подвргнуте испитивању у лабораторијским условима.

– Покушали смо да му мењамо тастатуре, али нисмо успевали да га преваримо нити збунимо. Давали смо му тастатуру за тржиште Србије, која није „QWERTY“, nego „QWERTZ“ тастатура, па француску „AZERTY“, па руску „ЙЦУКЕН“, па му мењали и језике у траци за језике – „ленгвич бару“: енглески, српски, француски, руски, кинески, латински, свахили, навахо, клингонски, лемуријански итд, мењали му латиницу, па ћирилицу, где се јављају „З“ и „Ѕ“, уместо „Z“и „Y“, па грчки алфабет, хијероглифе, клинасто писмо…, и никад није направио ниједну једину грешку. Он је једноставно геније – посведочио је Маркусон.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *