КОНАЧНО ОТКРИВЕНО: Ово је нулти преносилац корона вируса са слепог миша на човека (ФОТО)

ВУХАН – Коначно је откривен нулти преносилац корона вируса са слепог миша на човека, као и начин на који је вирус пренео на људски род, а поверљиви детаљи о томе процурили су преко сајта Викидликс.

Кинески вампир Шушу Ми Га први је добио вирус од шишмиша и пренео га на човека (фото: Јутјуб скриншут, pixabay.com)

Наиме, истрага у Кини је утврдила да је реч о вампиру Шушу Ми Ги настањеном у Вухану. Он живи у близини Со Лош лабораторије на Гаоксин путу број 666, мрачне зграде из које су често излетали слепи мишеви.

“Те дражесне животињице вероватно живе у поткровљима лабораторије, јер их често ноћу виђам како излећу одатле. Занимљиво, никад их не видим да се тамо враћају… Хм… Али, свеједно, понекад ми слете на терасу и висе по жици за веш, па их нахраним сировим квасцем. Баш је смешно како се само надују, хехехехе… Једном ми је кроз прозор улетео један млади слепи миш и том приликом се повредио. Јадник, није видео да је прозор затворен, јер је слеп, па је разбио стакло и сав се исекао”, испричао је Шушу Ми Га истражним органима, преноси Викидликс.

Он је навео да се бринуо о овом слепом мишу, и лечио га од рана.

“Висио ми је у орману са вешалице, то му је ваљда пријало као нека пећина. Хранио сам га бубама, скакавцима и папајом што сам све набављао на пијаци у Вухану. Изгледа да су неке бубе биле заражене, јер их санитарна никад не прегледа. Кад је оздравио, у знак захвалности ме ујео, и одлепршао”, каже се у документима кинеских власти која садрже исповест вампира.

У извештају се наводи, да је, након што се пренео са шишмиша на вампира, вирус у њему мутирао, а затим се пренео на човека. По свему судећи, прелаз вируса са вампира на човека десио се када је Шушу Ми Га у новембру 2019. године правио селфије са пријатељем Си Тан Геном на врху Вухан центра, највише зграде у покрајини Хубеј. Приликом снимања, они нису држали безбедну социјалну дистанцу, те се вирус пренео са вампира као асимптоматског носиоца, на човека који је потом пренео вирус на друге људе.

Одсуство социјалне дистанце вампира и човека приликом сликања селфија отворило је пут за ширење нове заразе (фото: Јутјуб скриншут)

Такође, потврђена је и теорија да је епидемија кренула са пијаце у Вухану. Међутим, не од заражених буба, већ од папаја увезених из Танзаније. Како је утврђено, танзанијске папаје су носиоци немутираног корона вируса, који је мутирао код кинеског шишмиша, па се онда пренео на вампира, где је поново мутирао, и онда се пренео на човека где је наставио да мутира, наводи се у извештају.

У извештају се каже и да је утврђено да је вампир развио антитела на вирус, тако да се његова крв већ користи приликом израде кинеских вацина против корона вируса чија ће делотворност бити испитана у једној балканској земљи.

Аутор: Пин Понг Ли

Крвава вода са чесме претворила Нови Пазар у туристичку атракцију за госте из Трансилваније

Прочитајте још и ово, ако вас није страх:

Мртвац украо гроб другом човеку
Еразмо Ротердамски пати што не живи данас јер би написао 24 тома “Похвале лудости”
ДРАМА У ТАНЗАНИЈИ: Папаја прикључена на респиратор!
Папаја се пожалила да не осећа мирисе и да не може да престане да кашље
Влада Србије забранила увоз папаја након што је то воће тестирано позитивно на корону
Кинези панично беже назад у Кину да им неко не би пренео корону
Си Ђинпинг обећао: Србија ће имати кинеску вакцину пре Кине

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *