Откривено како је оборен “невидљиви” Ф-35! Птица која се сударила с њим тврди да га није видела

ТЕЛ АВИВ – Мистерија око тога како је недавно на небу изнад Сирије оборен израелски борбени авион Ф-35, иако је невидљив, разрешена је.

За потребе чланка фотошопирали смо авион Ф-35 како би читаоцима био видљив (фото: НП/Јутјуб скриншитс)

Док су сиријске снаге тврдиле да су авион америчке производње обориле застарелим руским системом С-200 старим једну четвртину од два века, Израелци су то негирали, тврдећи да га је оборила птица. И заиста, испоставило се да је птица оборила авион, јер је и сама то потврдила у својој изјави.

– Мирно сам летела небом кад је одједном на мене налетео авион. Тренутак пред чеони судар видела сам кроз стакло унезверено лице пилота који је нагло покрио рукама главу. Онда сам и ја покрила главу крилима и ударила у кокпит – рекла је птица за Јерусалим пост.

Она је објаснила да није видела авион.

– Не, нисам уопште видела авион. Видела сам само пилота, који као да је седео у ваздуху и летео право према мени. Међутим, касније сам  реконструкцијом чињеница закључила да је реч о невидљивом авиону. Прво, ударила сам у нешто тврдо испред пилота, па сам закључила да је то стакло. А пошто стакла нема у ваздуху и пошто људи не знају да лете, сетила сам се да би могла бити реч о авиону. Онда сам касније сазнала да је пао неки невидљиви авион и све ми је било јасно – објаснила је птица.

На питање да ли је претрпела неке повреде, рекла је да ју је мало болела глава и да се привремено дезоријентисала, али више због збуњености шта се то десило, па су у гнезду били мало забринути што је нема дуже времена.

– Мислим да сам имала доста среће што нисам улетела у пропелер мотора. Мрзим када ми се тако нешто деси јер онда морам да поправљам разбарушено перје – додала је птица.

У чланку се не наводи о којој врсти птице је реч, али како сазнајемо из поузданих извора, у питању је патка.

Аутор: Аврам Јордан

Обавезно погледајте:

Европска Унија блокирала предприступне преговоре са Венецуелом док Мадуро не да оставку

Мигранти покушали да пређу Дунав дишући на трску као Стари Словени, па се подавили

Кад су видели рачун за вечеру на хрватском приморју, Немци схватили зашто Хрвати масовно беже у Немачку

СТРОГО ПОВ.! Ово је изазвало панику у НАТО: Срби сели за С-400 и од прве оборили НЛО!

Поделите

Један коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *