Откривене две нове планете које ће битно изменити тумачење хороскопа

kepler 62

На двема планетама има воде, али још се не зна да ли је обична или минерална

КЕПЛЕР 62 – Астрономи су објавили да су открили две нове планете које се мотају око звезде Кеплер 62, смештене у сазвежђу Лире, које је 1.200 светлосних година удаљено од Земуна.

Планете су, што је занимљиво, потпуно прекривене водом, али још није утврђено да ли је у питању обична или кисела вода. Ипак, астрофизичарка Лиза Калтенегер са Института Макс Планк, која је прва опазила планете, рекла је да „има неки осећај, да на овим планетама има живота“.

– Не могу вам рећи како, али убеђена сам да планете врве од живих бића. Наравно, облици живота зависе од тога да ли је вода на њима слана, слатка или минерална. Стога још не знамо има ли на планетама водених или копнених животиња, има ли интелигентног грашка, али надамо се да воће и поврће није генетски модификовано – рекла је она.

А одмах су се трагом ове вести огласили и астролози, који су рекли да ће откриће ових планета битно изменити тумачење хороскопа и наталних карти.

– Мораћемо да извршимо ревизије свих урађених наталних карти, у складу са најновијим открићима астронома. Када смо радили хороскопе нисмо рачунали на постојање ових планета, које су посебно битне јер су то прве близаначке планете. Односно обе су прекривене водом и воденом паром, а налазе се упарене у једном систему – рекао је Лав Гершман, магистар беле магије, за Нашу Патку, упитавши притом да ли добро звучи игра речи „воденом паром“ и „упарене“.

А видовњак Милан Тарот каже да се у наталној карти астрофизичарке која је открила планете, видело да ће доћи до епохалног открића.

– Научник је јарац, са аспектом водолије у купатилу треће куће, а у месецу близанаца, под утицајем Јупитера и штетних ултравиолетних сунчевих зрака, неминовно је било записано да ће открити удаљене светове и остварити дупли погодак. Е, сад, кад у ту наталну карту уведемо ове две планете које је открила, карта се битно мења и каже да их она неће открити. Ово доводи до апсурда који може изазвати конфузију васионе и пуцања по шавовима галаксије Млечни пут – рекао је Тарот.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *