Откривен паклени план Рафе и милијардера: Све ово око короне је само да се свргне Новак

МАДРИД – Читав планетарни слом због ковида-19 десио се само због пакленог плана да се свргне Новак Ђоковић са трона, а Рафаелу Надалу пружи нова прилика да он буде тај који ће претећи Федерера, сазнаје НП портал из извора блиских Рафином стрицу Тонију Надалу.

Све је почело када се Рафа изјадао Билу Гејтсу да никад неће постати најбољи тенисер свих времена док год Новак игра тенис (фото: Наша Патка/Јутјуб скриншутс)

Шта је претходило недавној Рафиној изјави: “Ако се донесе одлука да сви тенисери морају да се вакцинишу, мораће и Новак, иначе неће моћи да игра тенис, осим у свом дворишту”, откривамо у даљем чланку.

– Када се Новак вратио на трон деловао је незадрживо и почео је да обара рекорде, чак се ево и примакао Роџеровом рекорду у броју недеља на челу АТП листе. Рафи је било јасно да је и сам на заласку каријере, али док је Новак ту, неће моћи да он буде тај који ће да обори Роџерове рекорде, већ ће то бити Ђоковић. У тренуцима очајања, јавио му се његов обожаватељ Бил Гејтс да га пита како је, и рекао му том приликом да ради на некој новој вакцини, али да је очајан јер људи неће да је купују. И тако су почели разговори два очајника – казао је наш извор.

Међутим, Бил је питао да ли може некако да помогне Рафи, пошто ни сам не воли Новака јер је Србин.

– Бил никако не воли Србе, изузев Марине Абрамовић, јер му никада нису плаћали за “Windows” програме, него су увек користили пиратске верзије. Из тог разлога он би најрадије почистио Србе са планете. Додуше, из истог разлога, почистио би пола планете… Али, некако, кроз причу с њим, Рафа је споменуо да је чуо Новака да је у заједничком друштву изјавио да се не би никад вакцинисао. “Чекај, а шта ако би сви тенисери морали да се вакцинишу, онда он не би могао да игра турнире, зар не?”, синуло је Билу. Рафа је одговорио да би то било могуће једино у случају да им неко забрани да путују ако нису вакцинисани, а то је немогуће да се односи само на тенисере. “Али, шта ако забранимо свим људима на планети да путују ако се не вакцинишу”, казао је Бил. Рафа је рекао да је то јако добра идеја, али да је немогуће спровести – открива наш саговорник.

Но, што је немогуће Рафи, то није немогуће Билу. Он је, како наводи извор, позвао свога пријатеља Џорџа и питао га: “Је ли, Соки, ти оно имаш оне лабораторије што истражују вирусе?” Сорош му је одговорио потврдно.

– Онда је Бил упитао: “Види, Ђоле, ти имаш вирусе, ја вакцине. А да ти пустиш неки вирус да се промува по свету? А, а? Знаш како се оно каже, рука руку мије”. Сорош му је одговорио да не може то да учини јер то не би било лепо. Пошто би се многи разболели, а има и стрину са слабим имунитетом, па зато не може. А и изазвало би панику, финансијски колапс планете, незапосленост и вероватно и глад у каснијој фази. Онда му је Гејтс открио да је цео тај план само зато да се Ђоковић свргне са трона. Сорошу је устрептало лице, па је одушевљено прозборио: “Ако је тако, онда је то друга песма. Ја ћу да пустим вирус, ево баш имам неки на тему короне, у мојој лабораторији у Вухану. А ти пронађеш вакцину, коју већ имаш, ко да је битно да ли помаже, и вакцинишеш цело човечанство. Ђоковић ће то сигурно једини да одбије и онда је  завршио популарну каријеру” – преноси наш извор.

Бил је упитао шта ће да раде ако на крају Новак ипак одлучи да прими цепиво, јер ће читав план пропасти.

– Сорош је одговорио: “Па шта да се ради. Бар је вредело покушати” – завршава наш саговорник.

Аутор: Алонсо Кихано

Ђоковић размишља у којој земљи да се затекне ако наступи обавезна вакцинација, како би играо што више турнира

Прочитаје још само ово:

Теоретичар досељавања Словена поручио Новаку: “Мајсторе, држи се ти вакцина” (ВИДЕО)
Надал се нада да ће освојити још неки гренд слем, а не само Ролан Гарос
Марија Шарапова објавила да је окончала тениску каријеру пре четири године
Мењају се правила кошарке: Играчи ће носити рукавице, а лопта ће бити коцкаста
Лука Јовић показао хуманост и запушио уста критичарима: Донирао Софији ташну од 30.000 евра у којој може да носи маске и рукавице
Вакцина против короне одбија тестирање из страха од заразе
Бил Гејтс оптужио богати антивакцинашки лоби да згрће паре на невакцинисању
Сорош се препао да је откривен лек за корону

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *