Огњановићи

Огњановићи не дају новац другој деци јер страхују да паре не задрже преваранти

БЕОГРАД – Преостали новац још нисмо проследили другој деци јер се плашимо да би неко могао да задржи те паре, уместо да оне оду на лечење деце, изјавили су Небојша и Јелена Огњановић приликом гостовања на телевизији Н1.

– Знате, има у данашње време свакаквих родитеља који би због новца учинили све. Неко би на пример могао да тражи много више пара него што му је заиста потребно за операцију детета, па да онда задржи остатак. Нажалост, пуно је људи који су лакоми на новац, и зато је тешко било коме веровати на реч – рекао је Небојша Огњановић.

Његова супруга Јелена зарекла се да новац неће отићи варалицама. 

– Наш новац, који смо наследили од Тијане, нећемо дати никоме…, овај, хоћу рећи, ниједном фонду. Остало је 500.000 евра на рачунима у Србији, што је лепа пара, а знамо у каквој земљи живимо и како су нам мале плате. Ево и Небојшу су суспендовали на послу, а трошкови живота су све већи. А да не причам о трошковима адвоката, они су тек дерикоже – пожалила се Јелена. 

Небојша је додао да су њих двоје притискани да уплате паре барем некоме, али да су одолели свим претњама.

– Још ће да кажу како треба дечија болница из Хјустона да врати милион долара вишка пошто није дошло до операције и јер није имала тај трошак. Међутим, ми смо тај новац оставили болници као вид помоћи америчком здравству које је у изузетно тешкој ситуацији – казао је Небојша Огњановић. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *