inspektori vina

Обустављена истрага о продаји Вршачких винограда због мамурлука полиције

inspektori vina

Истрага се већ на старту сусрела са непознатим врстама вина које су је преусмериле на нови траг

ВРШАЦ – Управа криминалистичке полиције, после само три дана, привремено је обуставила истрагу о продаји предузећа “Вршачки виногради” како би се инспектори отрезнили, потврдио је директор полиције Миодраг Вељовић.

Вељовић је на редовној конференцији МУП-а објаснио да оперативци Радне групе истрагу започели прегледом магацина и винских подрума, и навео да инспектори раде под тешким условима.

– Инспектори су у прва два дана детаљно контролисали залихе Банатског ризлинга, Ружице, Вранца, Комовице, Лозе и дугих продуката винове лозе. Већ у самом старту истраге наши набољи оперативци открили су да у овој фирми постоји производња вињака за коју нико у Србији и не зна. Тешки услови рада у магацинима и подрумима препуним алкохола, сусрет са, за њих, новим вињаком и тежак мамурлук принудили су нас да после три дана обуставимо рад до даљњег – рекао је Вељовић. 
Он није могао да прецизира када ће истрага бити настављена.
– Тешко је дати такве прогнозе јер се наши оперативци никад до сада нису сусрели са вињаком “Вршачких винограда” тако да нам је нејасно колико ће бити ван функције. Да је у питању “Рубин” сигуран сам да би истрага била настављена већ данас – објасно је он.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *