obama asad

Обама оптужио Асада да је употребио смртоносни виц забрањен у Женеви 1950. године (ТЕКСТ ВИЦА)

obama asad

Извини Бараче, не чујем те, ставио сам чепове у уши

ВАШИНГТОН/ДАМАСК – Амерички председник Барак Обама оптужио је сиријског колегу Башара aл Асада да је против припадника наоружане опозиције употребио забрањено убојито оружје “смртоносни виц”, чиме је потврђено писање Наше Патке.

Обама је признао да није било употребе хемијског оружја, међутим, он је оптужио Асадове војне снаге да су искористиле још разорније наоружање, “смртоносни монтипајтоновски виц” који је забрањен Женевском конвенцијом из 1950. године. 

– Диктатор Асад бездушно засмејава свој народ до смрти, на  хиљаде људи умире са болним гримасама грчевитог смејања на лицу. Текст вица се избацује на лецима изнад сиријских села и градова. Посебно је забрињавајуће што је Русија, упркос ембаргу УН, доставила Сирији око милион војних чепова за уши како би се војници и присталице Асада заштитили од дејства вица којег на првим линијама фронта читају специјалци, Асадови страни плаћеници који не разумеју арапски. УН мора хитно да реагује – категоричан је био Обама током јучерашњег обраћања нацији.

Шеф тима инспектора УН у Сирији Еке Селстрем рекао је да су њихови истраживачи до сада пребројали око 2.000 насмејаних лешева, упркос томе што сиријски режим покушава да сакрије да поседује ово страшно оружје.

– Представници војске обавестили су нас да већ три дана у појединим преграђима Дамаска, у околини Хомса и на граници са Турском траје војна акција “Смех каура”. То до сада никад није виђено, људи умиру од смејања као муве, а УН су немоћне да реагују иако је “смртоносни виц” забрањен женевском конвенцијом – oбјашњава Селстрем.

Наша Патка вам ексклузивно преноси текст смртоносног вица, али упозоравамо читаоце који разумеју арапски да га прочитају само уколико желе да се опросте са животом: 

مناقشة اثنين شرطي …
– حسنا، أنت تعرف ما اشتريت، ما كنا نتحدث عن … فرشاة المرحاض!
– العظمى وكيف تشعر؟؟
– المتأنق، أنا فلدي اقول لكم … أكثر يشعر ورق التواليت جيدة.

  !пуТ !ах-ах-ах-ах-ах-ах-ах-ах-ах-ах-аХ

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *