Aleksandar Jovanovic

Новинар се извинио Вујошевићу јер га је погодио лоптом, а не циглом

БЕОГРАД – Уредник портала „telegraf.rs“ Александар Јовановић, познатији као сир Оливер, упутио је извињење тренеру Партизана Душку Вујошевићу јер га је приликом нереда на кошаркашкој утакмици Црвена Звезда – Партизан погодио лоптом у раме.

– Извињавам се Вујошевићу што сам га погодио лоптом у раме, уместо циглом у главу. Извињавам се и навијачима и управи Црвене Звезде због мог непромишљеног чина.  Немам оправдање за овај гест, због којег ме мучи дубоки осећај кривице – рекао је Александар Саша Јовановић.

Стратег Партизана Душко Вујошевић прихватио је ово извињење, али не и управа Црвене Звезде, која је Јовановићу одузела новинарску акредитацију за праћење Звездиних мечева.

– Можемо да разумемо да је Јовановић услед непрецизности погодио тренера Партизана у тако безазлено место какво је раме, али не можемо да разумемо то што је употребио тако безазлен предмет. У најмању руку имао је на располагању ципелу, оловку или диктафон – рекао је за Нашу Патку председник КК Црвена Звезда Небојша Човић.

Поделите

Један коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *