Aca i Gica

Нови секс на Фарми, вепар Аца наскочио на крмачу Гицу

Aca i Gica

Крмача Гица покушава да помрачи славу Јелене Голубовић

ЛИСОВИЋИ – Само пар дана пошто су фармери Јелена Голубовић и Чупо Калач имали секс у штали у ријалитију “Фарма”, дошло је до новог сексуалног петинга, овог пута између вепра Аце и крмаче Гице.

Фармери су били запрепашћени када су ујутру испред куће угледали Ацу и Гицу како, потпуно трезни, имају дивљи животињски секс пред камерама.

Ово је посебно разбеснело Јелену Голубовић која се уплашила да ће њена љубавна авантура са Чупом остати у сенци Аце и Гице.

– Гица је најобичнија свиња. Иако је видела да сам ја пре неки дан имала секс у штали, намерно је испровоцирала Ацу да би она дошла у први план. Намерно ми је ово урадила, па сад чак није ни сезона парења свиња – вриштала је Јелена у кухињи док су остале укућанке покушавале да је смире.

Касније у току дана, Јелена је окупила укућанке и покушала да их наговори да од задруге затраже клање Гице и Аце.

– Та свиња Гица ће нам све покварити, видите да је обична фукса. Џабе да се ми опијамо и да имамо секс са укућанима ако се животиње са фарме буду понашале раскалашније од нас. Хајде да кажемо задрузи да желимо више свињетине у исхрани. Када закољу Гицу и Ацу, ни другим животињама неће бити до секса до краја ријалитија – изнела је Јелена план што су остале укућанке прихватиле.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *