Њихова деца се радују предизборним обећањима

СРБИЈА – Деца владајућих политичара из Српске напредне странке одушевљена су предизборним обећањима која су им дали њихови родитељи. Како су нам рекли Зоран, Александра, Михајло и Тара, њима се јако допада изборни слоган “За нашу децу”, те након избора очекују да ће свега бити више, и аутомобила и јахти и вила и хеликоптера, и све ће бити боље, веће и лепше.

У овом слогану нема лажи, нема преваре, њихова деца то знају (фото: СНС)

Зоран већ дуже време вози просечан аутомобил и није му лако да се помири са тиме, па од маме очекује поклон који му је обећала након избора.

– Већ три године возим Ауди А8 и сви ми се смеју у Монаку и Сен Тропеу кад се појавим тамо. Разумем да је криза, али мора нешто боље и модерније од тога, рецимо Бугати вејрон или Ламборџини венено… Али нећу се бунити ни ако буде Ферари лаферари, јер, ипак, не желим да испаднем нескроман – каже Зоран.

Тара трпи због чињенице да свега нема у изобиљу, па очекује од избора да јој тата купи нешто лепше од постојећег стана од 350 квадрата на Новом Београду.

– Вила на Сењаку од 500-700 квадрата је ипак примеренија. Дедиње је данас мало демоде, али зашто да не, може и то, нисам ја баш толико избирљива. Наравно, то је велика кућа и биће ми потребне служавке, батлер и баштован, али то и не би ишло на трошак родитеља, пошто могу да их запосле у ЕПС-у или у општини – нагласила је Тара.

Михајло скромно признаје да воли једноставне ствари као што су вода и пецање, па су и његове жеље у складу са тим.

– Након избора очекујем и да нам нешто веће јахте буду доступније, најмање оне од 35 метара, јер за сада можемо да приуштимо само ону од 20 метара, што је, признаћете, прилично јадно. Са веће јахте се боље пецају рибе, како оне са перајима, тако и оне без. А и може више да их се нагура, ха-ха-ха! Једва чекам да прођу избори – гори од нестрпљења Михајло.

Александра пак, обожава путовања. Париз, Москва, Лондон, Дубаи, Лос Анђелес, Абуџа, Сингапур, Токио и Улан Батор омиљене су јој дестинације за шопинг, али исто тако воли и да се излежава на рајским плажама острва као што су Бали, Фиџи, Бора Бора, Капри, Малдиви, Маурицијус, Мамула и Тахити.

– Мало ме смара то чекање на аеродрому, преседање и слично, зато су ме и обрадовала предизборна обећања. Волела бих приватни авион, који ме може одвести где год желим и кад год желим. Волим, такође и крстарења, и, зашто да не, уместо да само путујем, могла бих и ја поседовати неки крузер, па да ја одлучујем куда пловимо – рекла је она.

Како су нам рекли углас, остаје само да се за два месеца и кусур потврде изборни резултати који су већ познати, па и да њихове жеље постану стварност.

Аутор: Давид Штрбац

Удружење КарГо доделило награду Ани Брнабић за иновативну рупу у закону

Не пропустите нипошто:

Весић пресложио коцке на свом оделу
Политичари масовно навалили на клинике за промену пола након одлуке да 40% жена мора бити у Скупштини
Вучић сваки дан преживи срчани удар кад види насловну Информера
Супермен понудио помоћ Србији око поплава, Вучић му одговорио: “Нека, сам ћу”
Улица Господара Вучића коначно добила своју историјску личност
Путин достигао Вучићеву популарност
Фактор плус: 72 одсто напредњака гласало би за СНС

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *