Нестао Бермудски троугао

Бермудски троугао

МИСТЕРИЈА: Научници потврдили губитак Бермудског троугла, али је узрок још нејасан

БЕРМУДСКА ОСТРВА – Бермудски троугао у којем су у прошлости често нестајали бродови и авиони, нестао је из области Саргаског мора!

Ову паничну вест објавила је екипа истраживача мистериозних појава која је потврдила да се Бермудски троугао више не налази на западу Атлантског океана између обала Бермудских острва, Мајамија и Порторика. 

Члан тима за истраживање нестанка Бермудског троугла Рој ДиКанио каже да су научна испитивања тек сада дала потврду онога у шта се дуго сумњало. 

– Да, и дефинитивно морамо да саопштимо лошу вест. Бермудски троугао је нестао. Незнано куда, чак и незнано када. Знамо само да се сумњиви нестанци авиона и бродова у том подручју не дешавају годинама, па и деценијама. Али који је тачно тренутак када је троугао нестао, немогуће је одредити. Најприближнија одредница било би време када су престале да буду популарне шарене кратке панталоне, познатије као бермуде, али ни то није прецизно, јер је престајање популарности бермуда био дужи процес. Оно што засигурно знамо јесте да чувени троугао више није ту – казао је ДиКанио.

Он наводи да сада постоје бројне теорије шта се догодило са Бермудским троуглом. 

– Једна од теорија је да су га отели ванземаљци. Ту теорију такође зову и Молдерова теорија. Други сматрају да је прогутао сам себе, јер су га једно време бродови и авиони избегавали, па је умирао од глади. А неки кажу да је једноставно отпловио и постао Лутајући троугао, вребајући пловила и авионе по другим океанима и морима. Чак се и недавни нестанак малезијског авиона доводи у везу са тим – објашњава ДиКанио.

Међутим, екипа истраживача дошла је до другачијег закључка о мистерији нестанка Бермудског троугла из Атлантика.

– На основу наших исцрпних испитивања имамо разлога да верујемо да му је засметао превелики публицитет, па је одлучио да се повуче из јавности – рекао је ДиКанио.

Аутор: Панургије Чичамичић 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *