СТРАШНО: Зоран Кесић угрозио себе и емисију рукујући се сам са собом (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

БЕОГРАД – Водитељ и комичар Зоран Кесић понео се потпуно неодговорно у последњој, 198. епизоди емисије “24 минута са Зораном Кесићем”, јер се у једном тренутку руковао сам са собом чиме је угрозио сопствено здравље и здравље свих запослених који раде на реализацији ове емисије.

Кесић се угрозио пруживши сам себи руку, уместо лакта (фото: Јутјуб скриншут)

Иако стручњаци већ недељама упозоравају да се због корона вируса никако не смемо руковати, и мада је и сам знао да критикује друге, а понајвише председника Александра Вучића због руковања, Кесић је пред камерама урадио управо то.

Он се у једном тренутку емисије руковао сам са собом и тиме потенцијално пренео вирус са руке којом се не чеше по глави, не дира нос, лице и очи, не чачка уши и не дира своју омиљену шољу, на руку којом се чеше по глави, дира лице, нос и очи, чачка уши и дира своју омиљену шољу. Он је тиме згрозио јавност и изазвао салву осуда на друштвеним мрежама, јер је угрозио безбедност свих запослених у емисији. Јер ако руком, којом додирује лице, разна чула на глави и своју омиљену шољу, унесе вирус у организам, онда ће и остали у студију бити угрожени.

Да је Кесић поступио одговорно, он се не би руковао већ лактовао сам са собом. Односно, додирнуо лакат једне руке лактом друге.

Сам Кесић изјавио је за Нашу Патку да је свестан свога поступка и да се дубоко каје што није ногом одгурнуо пружену руку.

– Знам колико је то разорно деловало на српску јавност, тако да ме уместо Зоран сада могу прозвати Разоран. Што је, признаћете, ипак боље да се деси мени, него министарки Зорани. Она би се онда могла звати… да… Разорана – рекао је Кесић.

Како је рекао, и њега је цео случај изненадио.

– У, бре, што имам стисак. Нисам ни знао досад – зачудио се Кесић.

Он очекује да ће због овог инцидента на њему “бити спроведена мера самоизмотације… пардон, самоизолације”.

– У том случају назив емисије могао бих да преименујем из “24 минута” у “24 сата”. Карантина. Дневно. Чекај, зар то није већ заузето? Извините, председниче, повлачим – казао је водитељ.

А како се Кесић зезнуо можете погледати у спорној емисији. Ипак, упозоравамо оне са слабим срцем да прескоче критични тренутак саморуковања између 5:55 и 5:58 минута снимка.

Аутор: Панургије Чичамичић

Српски лекар питао кинеску сестру шта сад да ради

Немојте прочитати ни ово:
ДРАМАТИЧНО! Старлета нема шта да једе након одлуке да се затворе ресторани: “Умрећу од глади!”
Лука Јовић показао хуманост и запушио уста критичарима: Донирао Софији ташну од 30.000 евра у којој може да носи маске и рукавице
Шкаљарац којег је убио Кавачки клан, умро од короне – меци били заражени
Вучић забранио Исусу да васкрсне током полицијског часа
Мењају се правила кошарке: Играчи ће носити рукавице, а лопта ће бити коцкаста
Кон: Пошто су тестови на корону 50% тачни, Србија ће прећи на метод „писмо-глава“
Мали: Не, не, нисте добро схватили… Грађани Србије ће сви заједно добити укупно 100 евра
Индијски полицајац заразио пендреком 500 људи
Полицајац ће бити кажњен јер је тукао грађанина на улици, а не у станици

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *