Мртвачница

Некрофил спасао жену коју су лекари прогласили мртвом

ЧИКАГО – Захваљујући манијаку некрофилу, Сара Мекејн (42) из Чикага избегла је смрт кремацијом, након што су је лекари грешком прогласили мртвом, пишу амерички медији.

Сара се оклизнула у самопослузи “К Март” и ударила главом у бетон што је изазвало дубоку кому, а лекари хитне помоћи су је грешком прогласили умрлом. 

По жељи породице она је одмах пребачена у погребни завод где је рано ујутро требало да буде кремирана. Срећом наишао је манијак некрофил и открио грешку лекара.

– Нико не зна шта се тачно десило у мртвачници, али смо ујутру чули унезверене мушке крике. Када сам улетео, видео сам покојницу на столу и нагог младића потпуно беле косе како је унезверено понављао “Ааааааа, она је жива” и удара главом о лимени ормар – каже Томас Николич радник у погребном заводу “Фолс крик”.

Томас је позвао екипу хитне помоћи, а други лекар је утврдио да је покојница заиста жива, али у коми. Некрофил, који је индентификован као двадесетогодишњи Џон Сикмен, смештен је у болницу у стању шока и лекари се боре да га врате у нормалу.

– Пацијент се налази у стању потпуног шока, његова коса је потпуно изгубила пигмент када је схватио да има посла са живом особом. То га је пренеразило. Тешко је дати прогнозе у овој фази лечења, ми не можемо знати да ли ће он икада поново бити нормалан – рекао је Бад Крејзи психијатар у Унуверзитетској болници Илиноис.

Сара Мекејн се у међувремену пробудила из коме и веома је захвална Сикмену што ју је спасао.

– Жао ми је тог младића и његовог садашњег стања, али да он није наишао сада бих већ била у форми пепела. Осећам се боље, доктори најављују потпун опоравак, и надам се да ће још много година проћи пре него што постанем тип жене каква би се допала Сикмену – каже Сара.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *