navijaci ose pcele zolje

Навијачи захвалили полицији на идеји да гађају гејеве пчелама и осама

navijaci ose pcele zolje

Делије и гробари прихватили идеју за напад осама и пчелама, радовци ипак за "зоље"

БЕОГРАД – На водећим навијачким форумима у Србији данас су осванули текстови захвалности МУП-у за идеју напада на Параду поноса теглама и флашама пуним пчела и оса.

Навијачи кажу да су за ову врсту оружја први пут чули у данашњем извештају полиције о  безбедносним проценама за геј параду, али да им се одмах допала.

– Полиција и БИА нам у својим извештајима пред геј параде увек дају добре идеје. Ово са теглама са осама је супер. Прошле године су у свом извештају написали да постоји опасност да их нападнемо јабукама и лимуновима у које су убодени жилети. До тада за оружје “воћни жилет” нисмо ни чули, а сада је то саставни део опреме сваког хулигана – написао је један о форумаша на форуму Делија.

Ни гробари нису ништа мање усхићени.

– Наредио сам сви члановима моје групе да купе пар кила грожђа и изнесу испред куће или зграде и да лове пчеле и осе. За тегле није проблем јер се кеве спремају за спремање ајвара – написао је један од чланова форума Гробара, додавши да су већ спремне и донације неких пчелара који имају проблема са вишком кошница.

Међутим, неке Радове навијаче, идеја полиције о осама и пчелама није нимало импресионирала.

– Какве бре осе, ваљда су хтели да кажу “зоље”!? – збуњен је један од навијача Рада.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *