Мијат и ролекс

Навијач Партизана дигао “ролекс” Мијатовићу јер је желео успомену на свог идола

ПОДГОРИЦА/БЕОГРАД – Ватрени навијач Партизана Кариша Стефанић дрпио је на Аеродрому Подгорица сат марке “ролекс” некадашњем Партизановом асу Предрагу Пеђи Мијатовићу, како би од свог омиљеног играча имао драгу успомену.

Мијат и ролекс

Кад је навијач питао Пеђу да му поклони нешто, овај је скинуо сат са руке (и-лустрација: НП)

Полиција је зауставила све авионе који су требали да полете, а младић је пошто је ухваћен, признао да није никога убио. 

– Све је то само неспоразум. Само сам хтео неки реквизит, успомену на Партизанову легенду. Па Пеђа је мој идол! Али пошто није носио дрес, што је и логично јер одавно не игра, морао сам да му тражим нешто друго – казао је Кариша црногорској полицији, сазнаје Наша Патка из поузадњих извора.

Он наводи да му је Мијатовић сам поклонио сат. Како каже, кад је фудбалер ишао иза њега кроз електронску контролу, Кариша се окренуо да га пита да му нешто поклони за успомену. 

– Рекао сам: “Мијате, легендо ја сам твој гробар, Партизановац, дај ми нешто да имам од тебе”. На те речи он је скинуо сат са руке и ставио га у кутију која је прошла са друге стране. Узео сам сат и планирао сам да му се захвалим у авиону, пошто нисам могао да се дуго задржавам на контроли и правим гужву – објаснио је младић.

Он је истражитељима рекао да је био у шоку кад су га оптужили да је украо сат и додаје да није ни знао да овај примерак “ролекса” вреди 10.000 евра.

– Искрено, мислио сам да вреди најмање 15.000 евра. Али није мени до пара, него до успомене на велику звезду Партизана… Ако се уопште може рећи звезда Партизана? Можда је правилније Партизанова звезда… Хм… Ето, свог сте ме збунили – рекао је приведени младић полицајцима на Аеродрому.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *