slinavi i ekipa

Нарко дилер Ђоле Слинави наручио цео пакет папирних марамица како га полиција не би препознала

slinavi i ekipa

Откад је обрисао нос, полиција је немоћна, не може да препозна Ђолета

ЛАЗАРЕВАЦ – Лазаревачки нарко дилер Ђорђе Јаковљевић, звани Ђоле Слинави, наручио је читав пакет од 1.000 паковања папирних марамица, како би се замаскирао од полиције, али и од грађана који би га могли пријавити ако га виде на улици, пише лист Курир позивајући се на изворе из полиције блиске нарко мафији. 

Он се на овај корак одлучио након што је Удружење грађана “Свети Сава” из Лазаревца објавило “црну књигу” дилера дроге у том граду, са њиховим сликама, радним биографијама, брачним стањем, местом где живе и где раде, регистрацијама возила и слично, а међу њима Ђоле Слинави држи најистакнутије место.

– Ђоле је већ скинуо свој заштитни знак, танак слој течности који се протеже из правца носа према уснама, и планира да то чини и убудуће. Верујте, тако се добро маскирао на тај начин, да га ни рођена мајка не би препознала – изјавио је извор, напоменувши да Ђоле не брише нос сам, већ му у томе помажу његови људи. 

Он је навео да је Ђоле Слинави одлучио да се добро снабде пред престојећу зиму, када се очекује повећан рад синуса.

– Полиција је сада у великом проблему како да га ухвати и поред тога што је Удружење “Свети Сава” објавило његову слику. Инспекторима је неопходна нова фотографија, јер сада нико не зна како он изгледа. У стању је да се крије буквално полицији пред носом – казао је извор. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *