Напредњак запалио 5Г антену на згради јер је мислио да је џиновска ракета за ватромет

БЕОГРАД – Напредњак Боривоје Тупковић запалио је 5Г антену на крову зграде на Бањици јер је мислио да су је страначке колеге оставиле ради реализације ватромета.

Кад је букнула величанствена ватра на крову, веровао је да је заслужио похвале из странке, тапшање по рамену и дупли сендвич, али авај (илустранција: ТВИН скриншут)

Са речима “Нисам знао, кеве ми”, он започиње причу како је запалио телекомуникациони систем, а требало је да изазове ватромет на крову зграде на Бањици за коју је био задужен.

– Речено је да ће бити остављен откључан пролаз на кров зграде и да даље знам шта треба да радим. Пошто сам заборавио пиротехнику кући, нисам могао да се враћам јер живим чак на Звездари, а онда сам приметио велику ракету, као онај штап са оним за ватромете са стране при врху, само много веће. Одмах сам помислио да је то то и да су то колеге из техничке подршке СНС поставиле раније – прича Боривоје.

Он је потпалио подножје 5Г антене, мислећи о томе како ће да буде величанствен ватромет.

– Није полетело, није се распукнуло, али је лепо горело ту на крову, и било је пуно дима, као на стадиону. И видео сам да има више ватре и дима него на другим крововима, па сам био задовољан. Рекао сам себи, ок, то је то, и ово је одлично – вели он, додавши да је, поред сендвича, очекивао похвале и тапшања по рамену.

Међутим, сутрадан је добио поруке од бесног Мићана да се јави на рапорт због уништавања имовине државе Кине, па је завршио на рибању. Рибању подова и тоалета просторија СНС четкицом за зубе.

– Откуд сам знао да тамо по зградама постоје те “5 де” или “ге” мреже или како их већ зову. Ништа нисам читао у Информеру, а нема ништа ни на ТВ Пинку о томе. И ни у другим медијима који су нам одобрени за праћење. Први пут чујем за то. Мислим, знам да је најважнија борба против короне, па нема места за многе друге информације, али морали би барем нас да обавесте, а не тако, да то таје – јада се Боривоје Тупковић.

Аутор: Давид Штрбац

Учланите се на фејсбук страницу Наша Патка кликом ОВДЕ, или пратите на Твитеру кликом ОВДЕ

Напредњаци са бакљама скандирали: “Народе лопове!”

Не пропустите никако:

У 5Г опреми, пристиглој као помоћ из Кине, пронађени и респиратор и маска
Палма поручио да се не плаши вируса јер га штити посланички имунитет
Чиста је лаж да су мигранти војска Исламске државе, зато смо их и сместили у касарне, близу оружја
У ресторану кад једете нема скидања маске, у вртићу 2 метра од васпитачице
Ускоро обавештење да је све ово била само вежба за случај да наступи прави вирус
Вечити студент запалио Правни факултет јер су му родитељи тражили доказе да је при крају
Влада Србије упутила помоћ од милион евра за обнову Краљеве Луке
Због квара на ХААРП систему уместо Србије залеђена Америка

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *