Напредњаци са бакљама скандирали: “Народе лопове!”

БЕОГРАД – Aктивисти Српске напредне странке на крововима неколико зграда запалили су бакље и скандирали: “Народе лопове”, као одговор грађанима који лупају у шерпе и скандирају пароле против Његовог Краљевског Височанства Императора Александра Вучића Првог. На једном од београдских кровова спонтану бакљаду и скандирање довезених навијача и чланова СНС предводио је и гроф од Бањице и посланик СНС Владимир Ђукановић.

Не кршећи полицијски час, јер живе по крововима, активисти СНС пружили симболичну подршку просветитељском (илуминатском) режиму (фото: фејсбук видео скриншут)

– Овај народ је толико незахвалан јер звижди Његовом Височанству иако је за њихово добро најминималније могуће кршио Устав и законе. Ако наставе да лупају у шерпе и звижде треба им одузети станове јер их ненаменски користе. По разним вуко*ебинама у Србији живе чланови СНС и Височанству лојални грађани који немају станове у градовима, а ови који живе у градовима се шире у својим становима и користе их ненаменски за протестовање против Височанства. Треба им одузети станове и доделити их лојалистима који живе по крововима, а њих послати у планинска села где се њихова бука неће чути и где неће имати интернет да снимке свог неприкладног понашања објављују по Твитеру – рекао је гроф Ђукановић.

На питање шта је народ украо па му скандирају “народе лопове” Ђукановић одговара да је “народ својим протестима украо миран сан и спокој Његовог Височанства”.

Он је одбацио оптужбе да је акција СНС изведена кршењем полицијског часа који је сам император увео.

– На кровове смо дошли сатима раније, понели смо бакље и вреће за спавање како би испоштовали заповести нашег великог императора. Сендвиче нам је хеликоптером достављао лорд Жељко Митровић како не би морали да кршимо императоров полицијски час.

Аутор: Осман Чобан

Чиста је лаж да су мигранти војска Исламске државе, зато смо их и сместили у касарне, близу оружја

Не пропустите никако:

У ресторану кад једете нема скидања маске, у вртићу деца 2 метра од васпитачице
У 5Г опреми, пристиглој као помоћ из Кине, пронађени и респиратор и маска
Полицајац ће бити кажњен јер је тукао грађанина на улици, а не у станици
Лопови забринути за егзистенцију, траже помоћ Владе: Провалници у проблему јер су људи стално кући
Ана Брнабић закаснила на посао јер није могла да нађе излаз из куће
СТРАШНО: Зоран Кесић угрозио себе и емисију рукујући се сам са собом (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)
Ускоро обавештење да је све ово била само вежба за случај да наступи прави вирус
Вакцина против короне одбија тестирање из страха од заразе

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *