Након што се пробудио у болници, Немац се разочарао кад је сазнао да је геј

Дитмар

Геј Немац не може да верује шта пропушта

БЕОГРАД – Немац Дитмар Хофман, који је претучен на Зеленом венцу и пребачен у болницу, разочарао се у себе кад је дошао свести у Ургентном центру и сазнао да је хомосексуалац.

Дитмар каже да се, пошто се пробудио у болници, запитао шта он ту ради.

– Мој пријатељ Удо рекао ми је да сам нападнут јер сам геј. Питао сам га: “Вас?! Вас хаст ду мир саген? Како то мислиш геј? “. Рекао је: “Геј, хомосексуалац, педер, фегет, дупљак…” Скочио сам из кревета право на њега и почео да га тучем, мислим, не могу да дозволим да ме неко тако безочно вређа. Удо је онда, узмичући, почео да виче да је и он то исто. Кад сам то чуо, почео сам још јаче да га табам – прича Дитмар. 

Млади Немац каже да су Уда спасили лекари, а и чињеница да се још осећа слабо и да није у пуној снази након повреде. Међутим, сви који су га посетили, укључујући и докторе, говорили су му исту причу – да је геј и да је зато нападнут. Чак је то прочитао и у новинама, што му није оставило више никакву сумњу.

– Доктори су утврдили да од ударца имам делимичну амнезију и да се не сећам своје сексуалне прошлости. Много сам се разочарао кад сам сазнао горку истину. Ох, мајн Гот, зар ја хомосексуалац? Од свих људи на свету! Варум, зашто баш ја да се родим такав? Не могу да верујем. Их ферште нихт… Не разумем, чак ме мушкарци уопште не привлаче – вајка се Дитмар, који додаје да је забринут што ће га сви зезати кад се врати кући у Немачку.

Он је рекао и да брине шта ће о њему помислити секси болничарке које га негују и додаје да не може да верује шта пропушта због свог сексуалног опредељења. .

– Ух, има их три, све једна боља од друге и стално се смењују, мазе ме и пазе као сироче. Две су младе, ова једна плава, дуге ноге, лепа, врела, зер гуут, друга црнка, изазовна, згодна, кад ми се надвије са оним чврстим грудима, сав се узбудим, ах, јаа, јаа. А и ова трећа, доста старија, али брале, затегнута, као гром! Кајне фелер! Просто не могу да верујем да ћу морати да заборавим на жене… Бићу принуђен да прихватим своју сексуалност – закључује очајни Дитмар. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *