МУП понудио таксистима на хиљаде половних БЕЛИХ возила по повољним ценама (ФОТО)

БЕОГРАД – Министарство унутрашњих послова Србије понудило је таксистима неколико хиљада половних белих возила по веома повољним ценама.

На хиљаде белих аутомобила чекају да постану такси возила (фото: Јутјуб скриншут)

Интересовање таксиста за аутомобиле беле боје изненађујуће је порасло након договора Удружења таксиста са председником Србије Александром Вучићем да држава дотира куповину такси возила, уколико су беле боје. На новонасталу ситуацију на тржишту већ је реаговала полиција која је изнела понуду у виду великог броја модерних аутомобила који су, сасвим случајно, управо тражене боје.

Како наводе у полицији, заинтересовани таксисти могу се обратити најближем полицајцу који ће му показати своје службено возило, или га одвести на полицијски паркинг и понудити му шири избор. Ево шта се још истиче у понуди упућеној такси удружењу:

Интересовање таксиста за бела возила нагло порасло након што је то постао услов за субвенцију (фото: Јутјуб скриншут)

“Сва возила су основне беле боје, са елегантним плавим пругама, а натписе на пругама можете префарбати у плаво. Уколико желите, целе пруге можете прекречити у бело и изједначити са осталом белином аута. Ипак, препоручујемо да их је боље оставити, јер ће вас тако возило испред вас увек пропустити кад журите. Возила су предвиђена за прелажење стотина хиљада километара у шта се можете уверити једним погледом на бројач. Погодна за градску вожњу, а по потреби и међуградску. Унутрашњост је комфорна, још се ниједан привођени криминалац није жалио. Такође, већ постоје и системи за блокаду задњих врата, тако да вам превожено лице не може побећи док не плати. Ротациона светла продајемо засебно, али пошто уместо њих на крову користите неротирајаће табле без звука са натписом “такси”, ротације вам могу послужити као средство за првоаприлску шалу, или као аларм у кући или да их поклоните вашој и комшијској дечици за игру бандита и полицајаца”, наводи се у понуди.

Осим повољних цена, таксисти ће имати и субвенције од државе за ова возила, а МУП ће већ имати прилику да набави нове четвороточкаше на неком хитном тендеру.

Аутор: Давид Штрбац

Из Русије стигли летећи хеликоптери (ВИДЕО)

Не пропустите:

Београдски таксиста који је “опљачкао” црнкињу тврди да није расиста и да би исто урадио и сваком белцу
Удружење КарГо доделило награду Ани Брнабић за иновативну рупу у закону
Таксиста бесан због радова по граду јер је због њих закаснио на протестну блокаду
Влада тражи смањење казни, Окановић не да! Буџет Србије све празнији јер због папрених казни нико не прави саобраћајне прекршаје
“Србска част” одузела од Бугарина БМВ од 400 коња јер га је шутнуо у гуму
Нагло скочиле акције Фолксвагена након најаве председника Вучића у емисији „Ћирилица“
Од данас и у такси возила само на предња врата

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *