Млади Крагујевца почели да експлодирају по улици након што их је градоначелник Николић прозвао резервоарима заразе

КРАГУЈЕВАЦ – Након што је градоначелник Крагујевца Радомир Николић прозвао омладину тог града резероварима заразе, јер им није ништа, али ето, баш зато што им није ништа они преносе корона вирус, почеле су да одјекују експлозије по граду. Како је утврђено, у питању су експлозије опасних резервоара вируса, а због тих експлозија, Николић је одлучио да уведе ванредну ситуацију у граду.

Ко ће Крагујевчане тући мотком ако заразите Радомира (фото: Танјуг видео скриншут)

– Њима није ништа, то су све здрави млади људи од 17 до 35 година, али шта ако ти резервоари вируса заразе мене? Ко ће овако паметно да води град, ко ће да брине о грађанима, ко ће, кад не поштују моја наређења, да узме мотку у руке и да их бије, за њихово добро… под условом да ја не извучем дебљи крај? Ајде одговорите ми! Ко? – запитао је Николић на конференцији за новинаре, док су новинари ћутали као заливени, јер су дошли неприпремљени на могућност да ће морати да одговарају на питања градоначелника.

Он је поручио да председнику Александру Вучићу треба помоћи у затварању, “и ако треба, зазиђивању грађана Србије, а не само гледати га како он преузима сав тај велики терет на себе”.

– Зар само Вучић да преузима епитете лудака и психопате, када нас у СНС има толико. И ми желимо да учествујемо у томе, и ми желимо да ширимо панику и страх – поручио је син бившег председника Томислава Николића.

Један млади грађанин Крагујевца, који је управо експлодирао пред нашим очима, на све то нам је рекао нешто што смо морали да цензуришемо и не можемо да објавимо, јер подржавамо режим. Тако да никако не можемо да пренесемо његов став да су се након окончаних парламентарних и локалних избора, чији су резултати били припремљени већ месецима унапред, кабадахије на власти поново осоколиле и добиле нови напад адреналина да ударају по напаћеној раји, те да има све више режимлија који заслужују, за њихово добро, да тај дебљи крај мотке тресне по њиховим леђима, наравно, претходно умочен у септичку јаму.

Аутор: Бранко Соврлић

Тома бацио прву лопату на Манделин гроб

Никако не пропустите:

Вучић запретио новим мерама против короне јер су грађани неодговорни и излазе на изборе
Томина ташта добила дипломатски пасош кад је Радомир рекао Мркићу: “То може и моја баба”
ЗАГОРКА ДОЛОВАЦ: Не можемо да гонимо за крађу избора јер ниједан глас не вреди 150 евра
Због страха за своју безбедност председник Николић отказује полицијско обезбеђење
Председник Николић дао крв да би добио два дана слободно на послу
Николић одликовао Службени гласник јер су пуштањем решења олакшали упис ђацима
Кафа најчешћи узрок авионских несрећа
СТРАШНО: Стефановић плагирао деманти којим је демантовао да је плагирао докторат

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *