Miskovicev smeh do suza

Мишковића четири сата засмејавао Ђуро Палица

БЕОГРАД – Мирослав Мишковић, председник компаније „Делта“ негирао је спекулације да пати од болести смејања, већ тврди да се смејао вицевима једног од Курсаџија.

 У саопштењу Мирослава Мишковића које је Нашој Патки упутио „Делта холдинг“, оштро се демантују, како се наводи, “инсинуације да је председник те компаније оболео од смејавца“.

Разлог што сам се толико смејао је то што је међу инспекторима на саслушању био и Ђуро Палица. Све време причао је вицеве и штосове, правио гегове и гримасе, препричавао сцене из комичних филмова. Заиста нисам могао да се суздржим, цело време сам се тресао од смеха, а такво расположење ме је држало и након саслушања. То је разлог што сам се са пријатељима касније упутио у ресторан `Делтино`, где сам препричавао вицеве Ђура Палице и где смо се провели вече у фантастичном расположењу“, истиче Мишковић у саопштењу.

Он признаје да не памти да се „икада боље провео“ и да једва чека следеће полицијско саслушање. 

 „Као узоран грађанин одазваћу се сваком позиву полиције. Нисам имао појма да саслушања могу бити тако забавна. Морам признати да ми је ово разбило предрасуде о полицији које су ми створили холивудски блокбастери. За то је делимично крив и мој син Марко коме сам основао продуцентску кућу у Лос Анђелесу“, подвукао је Мишковић у свом саопштењу.

А Александар Вучић, потпредседник Владе Србије задужен за борбу против корупције, изјавио је за Нашу Патку да не зна шта је то смешно председнику “Делте”. 

Vucic ozbiljan

Мени никад ништа није смешно

– Не знам зашто је господину Мишковићу било смешно што је међу инспекторима био висок, мршав човек са брковима, без обзира да ли само личи на Ђура Палицу или то био он сам. Ја не видим ту ништа смешно. Наставићемо са саслушањима председника „Делте“ и то ће радити инспектори МУП-а без обзира да ли се они презивају Палица, Вучић или Мишковић – поручио је Александар Вучић.

Он је истакао и то да њему никад ништа није смешно.

– Нису ми смешни ни Ђуро Палица, ни Иван Ивановић, ни Станлио и Олио, ни Мистер Бин, ни Наша П… – рекао је вицепремијер, тренутак пре него што смо му залупили слушалицу.

На Вучићеве поновљене упорне позиве, нико из Наше Патке се није јављао. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *