Мишковић о судници

Мишковић тражио проширење суднице да би могли да стану сви његови адвокати

Мишковић о судници

Власник "Делте" сматра да суђење не може бити фер ако део његових бранилаца остане испред суднице

БЕОГРАД – Мирослав Мишковић, оптужени у случају упропашћавања српских путарских фирми, затражио је од судије Владимира Вучинића дозволу да о трошку компаније “Делта” доведе мајсторе, зидаре и тесаре и да прошири судницу како би сви његови адвокати и лобисти могли да се угурају у просторију. 

– Господине судија, прошли пут је више од половине мојих бранилаца остало испред суднице, а и овога пута је слична ситуација. Како мислите да имам фер и поштено суђење ако не могу да присуствују моји браниоци? – упитао је Мишковић. 

Он је рекао да је због ове ситуације спречен да ангажује још адвоката, бранилаца, правника, лобиста, психолога, бивших полицајаца, баштована и других, јер ни ови досадашњи не могу да стану у просторију Специјалног суда. 

Судија је на то приметио да ни многи новинари и независни посматрачи суђења нису успели да уђу јер приоритет имају адвокати.

– Можда бисмо могли да одржавамо суђења у оближњем Спортском центру “Шумице” на Коњарнику – упитао је судија Вучинић. 

– Ја бих радије предложио Маракану, ни она није далеко од суда. И мој Марко је емотивно везан за тај клуб, дете се ужелело. Толико тога доброг смо учинили за Партизан док смо водили Звезду. А и баш бих волео бих да видим Џајићев израз лица кад види мене и Марка на стадиону. Штета, баш су му лепо стајале лисице. План је био да то потраје, али ето…  – казао је Мишковић, док је судија одговорио да ће размотрити обе варијанте предлога. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *