Miskovic nasmejan

Мишковић пати од болести смејања

БЕОГРАД – Мирослав Мишковић, председник компаније “Делта”, смејао се као луд на брашно скоро цело време током саслушања – изјавио је данас директор полиције Милорад Вељовић.

Он је казао да је Мишковићево излагање о пословању “Делреала” готово цело време било кроз смех и праћено кикотањем.

– У једном тренутку се господин Мишковић толико заценуо од смеха, да се ухватио за трбух и ваљао по поду. Када је касније тражио чашу воде, инспектори су се уплашили да ће се загрцнути. Иначе, полицијски извештај са саслушања препун је израза попут  “хахаха” и “хохохо” – нагласио је Вељовић.

Психолог Александра Јанковић, уверена је да Мишковић пати од куруа, што је стручан назив за болест смејања.

– Човек који се смеје када су у питању тако озбиљне ствари, или није свестан ситуације у којој се налази или пати од болести смејања. Да није свестан била би му одузета пословна способност и засигурно не би могао да води ни бабу преко улице, а камоли компанију каква је “Делта” – рекла је Јанковићева за дезинформативни портал Наша Патка.

Она наводи да клиничка слика Мишковића јасно показује да је он под мерама контроле ове болести.

– То што је Мишковић ушао озбиљан у зграду МУП-а, а после четири сата изашао насмејан говори о томе да му је у току та четири сата престало дејство лека, а да је он у свој оној нервози заборавио да понесе кутијицу са медикаментима – закључује Јанковићева.

Meђутим, њен колега, професор Јован Марић, не слаже се, са таквoм, како је рекао: „фројдовско-јунговско-хегеловском констатацијом“

– Ма каква болест смејања! Пре верујем да су му дали да удахне гас смејавац, познатији као азот-субоксид. Хоћу рећи, азот субоксид, познатији као гас смејавац. Или то, или су га четири сата голицали перушком од папагаја – казао је Марић за Нашу Патку.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *