selidba

Министар одбио да помогне старом другу у ношењу намештаја при селидби

selidba

Небојша је морао од своје мале зараде да плати раднике

БЕОГРАД – Небојша Бошковић, комерцијалиста из Београда, остао је протеклог викенда без помоћи најбољег пријатеља, актуелног министра, приликом селидбе у други стан, са Нове Галенике у Калуђерицу. 

Наиме, његов најбољи пријатељ из студентских дана постао је министар у Влади Србије, а читаоци га могу препознати по иницијалима задњих слова имена и презимена – а. ћ. 

– Са министром а. ћ. дружим се још од студентских дана, па док је био магационер, па рецепционер. Три пута сам му, док није постао министар, помагао у селидби и заједно са њим товарио у камион његове ормане, столове, кауче, посуђе, телевизор, гардеробу, кухињске елементе, плочице из купатила итд и потом их истоваривао на одредишту. Сад кад је он мени био потребан, није хтео да ми помогне – пожалио се Бошковић.

Он каже да је данима покушавао да дође до старог друга, али му овај није одговарао на позиве, или је био недоступан, или би му евентуално послао поруку да је на састанку.

– Коначно ми је успело да га добијем са другог броја, па сам га питао да ли је расположен да ми помогне око ношења намештаја. Не знам зашто ми је рекао “Ја сам министар”, кад сам то одлично знао, писале су о томе све новине и гледали смо га и на телевизији. Углавном, казао је да нема времена за глупости. Није ми јасно. Селидба је требало да буде у недељу, на нерадан дан, било је и лепо време, све је било идеално. На крају ми је преостало једино да за ношење намештаја од моје мизерне и нередовне зараде платим раднике – изјадао се Небојша.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *