Mило Ђукановић се одрекао сина јер га је добио док је био Србин

ПОДГОРИЦА – Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић избацио је из куће сина Блажа јер тврди да није његово дијете. Наиме, Ђукановић је на своје запрепашћење нeдавно схватио да је Блажа направио 1988. године док се он сам изјашњавао као Србин и да је све вријеме у њедрима гајио гују великосрпске агресије.

Мило Ђукановић запрепашћен што је гајио великосрпску гују у њедрима (фото: Јутјуб скриншут)

– Као предсједник Црне Горе и генетски чист Црногорац ја не могу бити отац српскога дјетета па сам самим тим морао да отјерам Блажа из куће. Добро је проша`, требао сам и да пребијем пашче – повјерио се Ђукановић својим сарадницима.
Он је посебно био запрепашћен сазнањем да му је син добио име по свом прађеду, четничком команданту Блажу Ђукановићу, са којим Милом није ни у каквом сродству.
Предсједник Црне Горе је испричао и да је са супругом Лидијом имао жесток окршај јер је имала секс са њим као Србином, али му се она повјерила да ју је он, док је био Србин, све вријеме мрчио силом, па јој је опростио.
– Ето, док смо били у федерацији, па државној заједници, и сопствене жене смо као Срби силовали. Сваки човјек у Црну Гору треба да се преиспита да ли је дјецу направио као Србин или као Црногорац, па ако су њина, а не наша, да их протјера за Београд, ако му већ нијесу тамо – рекао је Мило својим сарадницима.
Аутор: Његош Пршутић
Прочитајте још: 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *