Мило Ђукановић размишља о увођењу вишестраначког система у Црну Гору

Milo Đukanović smoren

Господару Црне Горе и Брда понестаје адреналина из времена брзих глисера

ПОДГОРИЦА – Црногорски премијер Мило Ђукановић већ неко вријеме размишља о увођењу вишестраначког система у Црну Гору, пише подгоричка Побједа.

– Господар Црне Горе и Брда дошао је до закључка да је овакав систем, у којем се он пита за све, постао досадан и да му понестаје адреналина. Фале му она времена препуна узбуђења из времена брзих глисера, потом свађе са Милошевићем, па Коштуницом, па онда напади италијанског правосуђа који су потпуно утихнули. У Црној Гори нема такмаца, а он и његова странка су на власти још од времена распада Југославије, дакле дуже и од Бјелоруса Лукашенка. Да би поново живот учинио занимљивијим, он озбиљно размишља да унесе неизвјесност у политички живот Црне Горе и да организује вишестраначке изборе – казао је за Побједу извор из Владе Црне Горе. 

Како каже, и досад је постојало нешто налик изборима, али су до сада службе, брашно, уље и шећер односили побједу над гласањем.

– Овога пута, Мило је на прагу одлуке да на сљедећим изборима никога не подмићује, јер га занима да ли ће моћи да склопи владу и у случају да не однесе апсолутну већину гласова – нагласио је извор.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *