miki kusta monika

Мики Манојловић љут на Кустурицу јер му је отео главну улогу у филму са Моником Белучи

miki kusta monika

Лепотица и звери

ТРЕБИЊЕ – Прослављени глумац Предраг Мики Манојловић не може да опрости режисеру Емиру Кустурици јер му у најновијем филму са Моником Белучи није дао главну улогу, већ их је себично задржао за себе. И улогу и Монику.

– Не могу да разумем Кусту, толике године сам глумио главног швалера у свим његовим филмовима, тумачећи главне улоге, а сад ми је забио нож у леђа и понудио самом себи главну улогу. И не само понудио, него је и прихватио! Зар он, човек без сексепила, и без имало искуства у таквим улогама и у таквим сценама, зар он да игра еротске сцене у филму са најлепшом женом света? Много ме је разочарао, и као човек и као режисер – констатовао је Манојловић.

Популарни глумац је, како каже, филм под називом „На млечном путу“ видео као круну своје каријере, али се непријатно изнанадио када је сазнао да неће играти у њему.

– Мислим да сам као створен за ту ролу. Уосталом једном ми је Бред Пит рекао: „Да имам твоје лице и тело, могао бих да имам сваку жену“. А Анђелина ми је иза његових леђа намигивала за то време. Рекао бих да то све говори. Нисам очекивао да ће ми Куста преотети улогу и жену која заслужује бољег фрајера у филму. Осећам се издано – закључио је Манојловић.

Он је казао да би разумео да му је славни режисер понудио барем споредну улогу у којој би играо макар љубавника Монике Белучи.

– Ето, нек се он ожени у филму њоме, ја сам бар могао неку сцену да одглумим као њен љубавник. И опростио бих му у том случају. Међутим, за мене је посебно понижавајућа чињеница да на порталу ИМДб-а мог имена нигде нема на списку глумаца за овај филм – навео је Манојловић.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *