Medvedev spava

Медведев заспао у Сочију јер кући не може ока да склопи од жениног хркања

Medvedev spava

Медвед заспао зимски сан

СОЧИ – Дмитриј Медведев, премијер Руске Федерације, заспао је приликом церемоније отварања Зимских олимпијских игара у Сочију, зато што код куће не можи ока да склопи од хркања супруге Светлане, јавља телевизија Раша тудеј.  

Извор телевизије истиче да је овај период посебно критичан за Меведева, кад медведи обично спавају зимски сан.

– Светлана је дивна жена, брижна супруга, добра домаћица и успешан бизнисмен, али има велики проблем са хркањем. Њих двоје су покушали да спавају у одвојеним собама, али не помаже. Она хрче тако гласно да се тресу зидови целе резиденције. Понекад и сеизмолошки завод у Москви забележи лагане потресе земљишта до неких 4 Рихтера у кварту где станују – открива извор из кабинета Медведева.

Како каже, премијер Русије покушава да сан надомести у свом кабинету, али тек што између силних састанака прилегне на отоман, брзо га разбуди неки хитан позив.

– У таквој ситуацији није ни чудо што је заспао на отварању Олимпијаде, посебно имајући у виду зимско окружење које нагони све медведе(ве) на дужи одмор – истиче извор.

Иначе, како сазнаје дописник Нaше Патке из Сочија, Медведев је токoм церемоније отварања Олимпијских игара уснио чудан сан. Сањао је Србију до Токија и Русију до Калифорније, а себе како на тврђави Форт Рос држи барјак Царске Русије, док на зидине утврђења кидишу трупе са заставама у дугиним бојама.

Трећи светски рат? Армагедон? Видећемо.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *