Maja Gojkovic gradonacelnik Beograda

Маја Гојковић се преселила у Београд у нади да ће јој Вучић понудити место градоначелника

Maja Gojkovic gradonacelnik Beograda

Ионако је морала да мења личну карту, јер јој је истицала за мање од две године

БЕОГРАД – Маја Гојковић, члан председништва СНС и бивши градоначелник Новог Сада, преселила се, макар на папиру, у Београд, сазнаје Наша Патка из извора далеких Демократској странци, а блиских Полицијској управи Палилула.

Она је, наиме, променила личну карту и узела нову са пребивалиштем у београдском насељу Ћалије, између Карабурме и Миријева. Ову информацију потврдио нам је и други, независни извор из врха СНС-а.

– Маји је већ истицала лична карта, рок важности јој је био још мање од две године, па је искористила прилику да приликом њене замене промени и пребивалиште. Она је изнајмила станчић на Ћалијама и регистровала се на адресу у улици Јованке Радаковић – казао је наш саговорник.

Он је додао да се Гојковићева још није преселила у Београд, али повремено долази у овај стан кад има састанке председништва странке. О разлозима који су је подстакли на овај корак, наш саговорник каже:

– Српска напредна странка и њен лидер Александар Вучић већ дуго не могу да нађу право решење ко би се супротставио Драгану Ђиласу на изборима за градоначелника Београда који ће уследити за непуних шест месеци. Маја је одлучила да помогне у томе јер већ има искуство као градоначелник Новог Сада. Она је чак спремна и да се дефинитивно пресели у Београд уколико то буде неопходно кад постане нови градоначелник престонице. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *