Лука Јовић показао хуманост и запушио уста критичарима: Донирао Софији ташну од 30.000 евра у којој може да носи маске и рукавице

Фудбалер Лука Јовић показао је своје хумано лице и тако заувек запушио уста критичарима. Он је, наиме, донирао манекенки Софији Милошевић “Гучи” ташну од игуанине коже, вредну 30.000 евра, како би у њој могла да носи “Арманијеве” маске за лице против корона вируса и медицинске рукавице из “Бену” апотеке.

Лука Јовић је и раније организовао хуманитарна давања Софији Милошевић, али о томе не воли да прича јавно (фото: instagram/lukajovic)

Како Лука не воли да експонира своју хуманост, већ више воли да је држи у тајности, он је ову донацију послао Софији анонимно. Међутим, лепа манекенка се сетила да му је недавно рекла да би се осећала безбедније када би у шопинг ишла са торбицом од чисте гуштереће коже у којој може да носи разервне маске и рукавице, и показала му на интернету управо овај модел. Чим је распаковала пакет помоћи, било јој је јасно ко је донатор и одмах се похвалила другарици, која је то после испричала нашем порталу.

Иначе, ово није први пример хуманости Луке Јовића. Његове донације манекенки Софији су небројене и већина су остале непознате јавности јер он не воли да се хвали хуманитарним активностима. Једна од најзначајних донација је свакако и сат од 10.000 евра који показује кад је полицијски час, а раније је било и других хуманитарних давања попут наруквице од 18.000 евра, хуманитарних путовања на егзотичне дестинације, донација у готовом новцу итд.

Што се тиче Софијиног стана на Дорћолу, то је ипак била донација једног другог хуманог фудбалера, Адема Љајића.

Аутор: Нићифор Блентавило

ДРАМАТИЧНО! Старлета нема шта да једе након одлуке да се затворе ресторани: “Умрећу од глади!”

Не пропустите ни ово:

Ником није јасно зашто новинари пишу да Лука Јовић игра за Реал, кад не игра
УЕФА ОТВАРА ИСТРАГУ: Лука Јовић дао гол за Реал, сумња се да је намештен! (ВИДЕО)
Жељко Митровић предложио држави да се казна за напуштање карантина повећа на 50.000 евра
Бескућник кажњен јер није био кући у време полицијског часа
Старац удомио пса да би сваки дан ишао у шетњу упркос забрани изласка старијима од 65 година
Новосађанин се затекао на улици у 20:00 часова и “замрзао у покрету” да не би кршио забрану кретања
Старлета нашла дечка који није био у затвору

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *