Лончар потписао: Лоботомија ће бити обавезна за све грађане Србије

БЕОГРАД – Министар здравља Златибор Лончар потписао је Правилник према којем ће лоботомија бити обавезна за све грађане Србије.

Грађани то можда не разумеју, али ови оперативни захвати су за њихово добро (фото: НП/Јутјуб скриншутс)

Како сазнајемо, он је овај Правилник потписао последњег дана ванредног стања, 6. маја, али све досад та информација није изашла на светлост дана. Наиме, чекало се да прођу избори, будући да грађани не разумеју да се то ради за њихово добро, ради успостављања колективног медиокритета. Ипак, наш портал је дошао до ових информација, које су процуреле након што је процурела славина у кухињи Владе Србије, па је мајстор Жика преко одјека у цеви случајно чуо гласове министара који су говорили о томе шта се “кува”.

Наиме, оперативни захвати на мозгу ће бити редом спроведени, што је за општу добробит, како народ не би разбијао главу око свакодневних политичких и друштвених проблема и развијао теорије завере, пошто има ко о томе да мисли и брине о томе.

Приоритет за ову хуману операцију имаће они који су се на друштвеним мрежама изјашњавали против председника Србије, Владе Србије и СНС, а тиме ће се показати да власт не дискриминише противнике режима, већ им, напротив, даје предност. Уједно, они у свом незнању и затуцаности неће више моћи да врше лош утицај на оне грађане напредних схватања који воле и глорификују српски режим. У другом кругу биће лоботомирани сви они који су против Европске Уније, Кине, вакцина, илегалних миграната, 5Г мреже и Џозефа Бајдена. На крају ће бити обављена и лоботомија преосталих неколико грађана Србије, за сваки случај.

Како је наведено, план колективног медиокритета мора бити испуњен. Они који одбију лоботомирање платиће казну од 50.000 до 150.000 динара, а потом ће под стражом бити спроведени на најближу хирургију где ће им бити извршена операција на отвореном мозгу, без анестезије.

Аутор: Давид Штрбац

Лончар: Мужеви се грле и љубе са женама, чак спавају у истим креветима, увешћемо строжије мере

Прочитајте још само и ово:

Вучић жели да створи од Србије пустињу како би се мигранти осећали као код куће
Брнабићка запретила Црној Гори: Ако не пустите српске туристе, забранићемо вашим клановима да убијају по Србији
Пацијент тражио од лекара да се тестира на ковид ако хоће да га прегледа
РТС одбио да бесплатно емитује “Тежину ланаца 3” јер нико није могао да се угради
ДРАМА У ТАНЗАНИЈИ: Папаја прикључена на респиратор!
Олизаћете шерпе: Рецепт за кување народа “а ла напредњон”
Студент скочио кроз прозор Правног факултета јер су га због одлуке Уставног суда другови зезали што студира права

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *