Лиза Ен забринута

Лиза Ен у паници, српски хакери се домогли њеног кућног видеа

Лиза Ен забринута

Лиза Ен страхује да би садржај њеног аматерског порнића могли видети и малолетници

ЊУЈОРК – Мега звезда филмова за одрасле Лиза Ен ових дана је у паници јер су се српски хакери домогли њеног кућног видео снимка са експлицитним сценама секса и прете да ће да га објаве на интернету, сазнаје Наша Патка.

Чувена МИЛФ Лиза Ен је наводно снимила са дечком кућни порнић, а потом га прекопирала на свој лап топ. Међутим, хакери су успели да се домогну њеног видео снимка који траје седам минута и обавештење о томе окачили на интернет најављујући да ће ускоро да га објаве. Најава је испраћена паролом “Србија до Токија”. 

Лиза Ен је према истраживањима најпопуларнија порно дива у Србији, па није ни чудо да су се управо српски хакери намерили на њен кућни урадак. 

Глумица се поверила својој колегиници Џејден Џејмс да се осећа очајно, а Џејден је истог момента избрисала свој аматерски снимак са телефона како јој се не би нешто слично догодило. 

– Нисам паметна шта да радим, мислила сам да се то дешава неким другима, али да се мени никад неће десити. Сад видим да сам погрешила. Ако мој кућни порнић изађе на видело, не знам како ћу родитељима изаћи на очи. Шта ће помислити о мени, да сам нека перверзна особа – рекла је наводно Лиза својој пријатељици додавши да на снимку има разних поза, да јој се виде голе груди, а чак се могу на тренутак назрети и полни органи, њени и њеног партнера. 

Популарна маторка је због свега ангажовала адвоката Клинта Џексона како би спречила појављивање видеа. 

– Моја клијенткиња жели да сачува своју приватност и свако неовлашћено приказивање украденог видеа третираће се као кривично дело према законима Сједињених Америчких Држава. Њу посебно забрињава што би садржај снимка могли видети и малолетници, јер хакери немају обичај да ставе ознаку да је снимак за старије од 18 година. Међутим, Лиза је широкогруда особа и спремна је за компромис, па би понудила контрауслугу хакерима уколико јој врате снимак и све копије – поручио је адвокат Џексон. 

Лиза Ен је поручила и да се сада опаметила и да више никада неће снимати кућне порниће.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *