Monika Kusta

Кустурица дао себи главну улогу у филму да би имао еротску сцену са Моником Белучи

Monika Kusta

Куста припрема изненађење – у филму ће бити лебдења људи и музике трубача

ТРЕБИЊЕ/МОКРА ГОРА – Режисер Емир Кустурица доделио је себи главну мушку улогу у свом новом филму „На млечном путу“, како би остварио своје еротске фантазије према глумици Моники Белучи која ће тумачити главну женску ролу у филму, открива магазин Глорија.

У исповести за овај лист, режисер каже да је годинама, такорећи читав живот радио на прилици да глуми у еротској сцени са италијанском глумицом.

– Ако питате било ког мушкарца у кога би се заљубили на први поглед, то би била Моника. Али сви мушкарци нису режисери и не могу да искористе предности које пружа овај посао – рекао је Кустурица.

Он ипак признаје да ни то није довољно када је у питању италијанска секс бомба, па иако дуго познаје глумицу, морао је бити сигуран да ће план успети.

– Једини сигуран начин био је да сам себи доделим главну улогу и да лично напишем сценарио. Мада сценарио није још ни написан, али ионако више волим да се ослањам на импровизацију. Уосталом, постоји читава једна грана филмске уметности у којој се уопште не користи сценарио – напоменуо је узбуђени Кустурица.

Он је обећао да гледаоци неће бити разочарани и да ће бити врућих сцена са Моником, на шта указује и сам назив филма.

– Ово је прилика која се указује једном у животу и не желим да је прокоцкам – додао је он.

А Белучијева, која ће играти главну женску улогу, каже да је сценарио добар, мада га још није прочитала, будући да није написан.

– Дали су ми само синопсис на српском језику, на коме на насловној пише „Ред воз-нје зе-лјез-ни-це Тре-би-нје 1930. г.“… Јесам ли добро прочитала? Изгледа да се ради о веома старом синопсису, странице су одавно пожутеле, тако да осећам да је то један веома занимљив пројекат… Што се сценарија тиче, мени он није потребан. Ја сам професионалац и спремна сам да испуним све што режисер од мене захтева – рекла је италијанска глумица.

Она је ипак навела да јој је речено да ће у филму бити „барем једно лебдење људи, велики број Цигана и прегршт гласне музике трубача“. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *