Кризни штаб формирао Кризни штаб за одбрану Кризног штаба

БЕОГРАД – Након што је више од 2.000 лекара потписало иницијативу за смену Кризног штаба за сузбијање заразне болести ковид-19, Кризни штаб је одлучио да оформи Кризни штаб за сузбијање лекара који траже смену Кризног штаба.

Кризни шатб за сузбијање побуњених лекара прогласио пандемију потписа (фото: Јутјуб скриншит)

Како је објаснила др Дарија “Лапсус” Кисић Тепавчевић, Кризни штаб је морао да оформи Кризни штаб за одбрану Кризног штаба, јер је потписивање прогласа којим се тражи оставка Кризног штаба “попримило размере епидемије”.

– Кризни штаб за сузбијање лекара групе “Уједињени против ковида” као меру борбе прогласио је пандемију лекара групе “Уједињени против ковида”. Ти лекари нису епидемиолози, вирусолози, имунолози, а још мање специјалисти за мултипла склерозу. А и многи су повукли потписе, или ће бар морати то да ураде. То је већ посао Кризног штаба за сузбијање лекара и њихових потписа – рекла је Дарија Кисић.

Министар здравља др Златибор “Смрт” Лончар најавио је да ће здравство морати да спроведе обавезну имунизацију свих лекара како би се зауставила пандемија потписа за смену Кризног штаба.

– Наши имунолози и вирусолози из Кризног штаба за одбрану Кризног штаба способни су да у најкраћем времену понуде вакцину против потписа и да спроведу имунизацију лекара на вирус потписа који се шири неслућеном брзином. Што се тиче лекара већ оболелих од побуњенитиса ту морамо спровести тешке мере изолације. Уколико брзо нешто не предузмемо снаћи ће нас фаучијански сценарио, односно, смениће нас као Ентони Фаучија – рекао је Лончар.

Он је навео да ће крајња мера бити увођење ванредног стања и полицијског часа у здравство, као и карантин за све лекаре. Они ће бити затворени у болнице у којима раде, а врата и прозори ће бити заковани споља, како би се зауставила пандемија потписа.

Аутор: Панургије Чичамичић

Вакцина против короне одбија тестирање из страха од заразе

Прочитајте и ово ако смете:

Кризни штаб саопштио да неће бити полицијског часа јер се терапија сузавцем показала као ефикасна против короне
Кажњен вук јер није носио маску кад је одувавао куће три прасета
Кризни штаб уводи меру забране викања и гласног говора, јер кад се тихо прича избацује се мање вируса
Бил Гејтс оптужио богати антивакцинашки лоби да згрће паре на невакцинисању
Активисти СНС пописују своје гласаче како би први примили ковид-19 вакцину
Теоретичар досељавања Словена поручио Новаку: “Мајсторе, држи се ти вакцина” (ВИДЕО)
Откривена кардинална грешка лекара: Све време уместо ПЦР користимо ПРЦ тестове
Вучић: Моја највећа грешка је што сам пустио студенте да се врате у Београд
Др Срђан Јанковић преживео ужас: Док је спавао, спала му маска с лица!

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *