guca atmosfera

Конобар у Гучи погрешно чуо младића, уместо “фискални рачун” разумео “физички обрачун”

guca atmosfera

Од буке и узавреле атмосфере под шатрама, готово је немогуће чути шта гост наручује

ГУЧА/АРИЉЕ – Конобар који је госта у Гучи послужио “шљивом” на оку уместо купусом на столу, није најбоље разумео младића за трпезом, јер је музика била прегласна, па је из тог разлога дошло до физичког сукоба, јавља Радио Ариље.

Према речима радио репортера који се јавио са лица места са извештајем о немилом догађају, конобар није разумео да гост тражи “фискални рачун”. Наша Патка преноси овај радио извештај у интегралној верзији.

РЕПОРТЕР: Овде смо на лицу места под шатром где се догодио инцидент и ево нас са конобаром који је игром случаја постао актер овог догађаја. Како каже, он од буке и музике није разумео најбоље и учинило му се да му младић тражи “физички обрачун”. Али најбоље да то чујемо из његових уста, реците. 

КОНОБАР: Па ево ја сам заиста све учинио да угодим господину и његовом друштву, али био сам изненађен када сам чуо да ми на крају свега тражи физички обрачун. Питао сам га да понови, он је рекао “Хоћу физички обрачун”. Како нам је газда стално говорио да треба увек да удовољимо муштеријама, ја сам то и учинио. 

РЕПОРТЕР: Да ли се гост бунио?

КОНОБАР: Па било ми је чудно што није оставио никакав бакшиш, а ни батине му нисам наплатио. Ипак, био сам у најмању руку изненађен када сам чуо да је долазила полиција и кад сам видео сутрадан наслове у новинама да је тражио “фискални рачун”. И још каже да је наручио купус са ребрима.

РЕПОРТЕР: Па сте му дали по ребрима. Дакле, све је ствар неспоразума?

КОНОБАР: Апсолутно. Догађа се. Музика је прилично гласна и дешава се да не чујемо добро. Некад ми муштерија тражи сок, а ја му донесем “шток”. Мислим то је логично, ко би наручио сок, а да не каже који. Или, тражи пасуљ са сланином, а мени се учини са малином и донесем пасуљ са преливом од најбоље ариљске малине. 

РЕПОРТЕР: А овај је тражио купус, а “попио” шљиву, и то домаћу, љуту?

КОНОБАР: Добио је шта је тражио. 

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *