svemir se smeje

Колеге зезале ванземаљца да је усмрдео целу планету кад се „олакшао“ у сунцокретима

svemir se smeje

Невоље свемирца којег су појурила двојица Земљана постале су хит у галактичким медијима

АНДРОМЕДА – Ванземаљац који се „олакшао“ у сунцокретима Великог Орашја код Велике Плане, постао је предмет урнебесне зафрканције својих колега од тренутка кад се вратио у летећи тањир, пишу медији широм свемира, а преноси Наша Патка.

Вест о томе како је спуштених гаћа бежао од двојице Земљана наоружаних примитивном камером, за коју је мислио да је дезинтегратор, постала је хит и за тили час обишла целу васиону.

Ванземаљац је брзо постао предмет подсмеха галактичких медија.

„Побегао брже од фотона“, „Од жутих цветова мислио да су колектори Сунчеве енергије“, „Уцвикао од земаљске камере, мислио да је ласерски топ“, „После њега – помор“,  „Усмрдео целу планету“, само су неки од подсмешљивих наслова које су забележили космички медији, а базирају се на изворима са поменутог летећег тањира.

“Док су га још преплашеног водили у комору за дезинфекцију, посада га је кроз смех до суза питала где је нашао да чучне баш у сунцокрете и  је л` им донео мало да грицкају током лета“, пише Алфа Кентаура тајмс.

Шалама на његов рачун придружио се и сам капетан брода који га је питао „како се осећа као неко ко је збрисао, а није се обрисао“, нагласивши посебно реч „осећа“, наводи Јутарња Звезда. Лист додаје да је навигатор брода на то приметио да ће „исти `осећај` са њим још дуго делити сви становници Земље“.  

А 5Д телевизија Млечни Пут јавила је да је збуњени свемирац, кад се придигао да откине лист сунцокрета да се обрише, „видео два џина како трче ка њему“. Није му преостало ништа друго него да у трку подигне панталоне и побегне куд га ноге носе.

Орион викли донео је ексклузивно и ширу причу кроз извештај првог официра брода. Наиме, свемирца је „притерало“ док су пролазили кроз Сунчев систем пречицом ка сазвежђу Једнорога.

„Један члан посаде најео се зелених шљива на Бетелгезу, па је због мучнине у стомаку тражио од капетана да се зауставе на најближој планети како би се `олакшао`. Како је касније објаснио, изабрао је сунцокрете за `место злочина` јер имају велике листове погодне за брисање. Ипак, није успео да их искористи јер су изненада искочила два домороца који су појурили ка њему са нимало мирољубивим намерама. Како му се чинило, имали су оружјe у рукама, за које се касније испоставило да је било безопасна алатка за бележење покретних слика“, наводи први официр у извештају.

Лист са Ориона преноси да је свемирац у паничном бегу, обарајући сунцокрете и посрћући стигао на чистину, одакле је свемирски брод могао да га усиса. Чим је ступио на сигурно тло летелице, видео је колеге како се ваљају на поду од смеха, наводи овај недељник.

А на интергалактичким друштвеним мрежама појавила се и шаљива иницијатива под називом „Променимо име планете Земље у Смрдљива планета“.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *