karleusa ceca koncert

Карлеуша одлучила да пева пред 200.000 људи на Хиподрому, доводи Цецу да гостује?

karleusa ceca koncert

Цеца ће као гост отпевати 30-ак својих песама и неколико Дивиних хитова

БЕОГРАД – Српска музичка дива Јелена Карлеуша одлучила је да њен концерт на Хиподрому 2015. године посети 200.000 људи. С тим у вези, људи из њеног тима планирају да на бину доведу Цецу Ражнатовић као гостујућег певача, како би јој пружили прилику да буде део спектакла.

– Већ смо разговарали са Цецом и она је одушевљена идејом да учествује на таквом спектаклу какав је Јеленин концерт. Ражнатовићевој је драго што је добила понуду од такве диве и спремна је да раније несугласице остави по страни – изјавио је Зоран Бирташевић, пи ар менаџер Јелене Карлеуше.

Он је додао да Цеца уопште није правила проблем, нити постављала питања око тога који су услови да буде гостујући певач на концерту Диве.

– Планирамо да Цеца на Хиподрому као Јеленин гост отпева 30-ак нумера. И не само то, припремамо мало изненађење. Цеца ће на концерту извести и неколико Карлеушиних хитова, а који ће то бити, будите нестрпљиви, али сазнаћете кад дођете за две године на спектакл – поручио је он у обраћању медијима.

А сама Карлеуша огласила се на свом твитер налогу речима да ће пружити шансу Ражнатовићевој не само да види, него и да учествује у спектаклу.

„Доста је гледала спектакл само на Јутјубу и на сликама мог твитер налога“.

„Једном у животу да буде део спектакла“, написала је Јеца између осталог у својим твитовима.

Поделите

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *